Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki cigany...

Van itt olyan aki cigany gyerekekkel foglalkozik óvodàban?

Figyelt kérdés
Lehetosegem lenne egy alapitvanyi ovodaban dolgozni, mint pegadogiai asszisztens,de felek mert 30 gyerekbol 30 cigany. Nagyon kezelhetetlenek a gyerekek ,szulok egyarant ?
2021. júl. 24. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
1 napig tudtam hasonló helyen dolgozni, kibírhatatlanok. Üvöltöznek, kezelhetetlenek. Délután mondtam is az akkori főnökömnek, hogy köszönöm, de nekem ennyi elég volt.
2021. júl. 24. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan helyeken szokott tanár és stb hiány lenni,nincs aki minimálbérért elvállalja a cigány pulyákat
2021. júl. 24. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy tanárom aki konkrétan elmebeteg volt mindeki félt tőle. Aztán olyan iskolába került ahol sok a roma. Még ő sem bírt velük. Végül vissza könyörögte magát abban a suliba ahová mi jártunk annó.
2021. júl. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!