Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok ebben a helyzetben...

Váltanátok ebben a helyzetben munkahelyet?

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozok viszont egyre rosszabb.Egyre többet kell túlórazni szinte minden szombaton.Hétfőn is dolgoztam meg ma is aztán hétfőn végzek majd kezdek kedd reggel.Már szoltak hogy jövőhét szombatra veírtak túlórázni.Amennyit túlóráztat azért lehetne jobb is a fizum.Szabadidőm meg alig van.1.5 óra az út oda vissza kocsival.

tegnap 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

1,5 óra út oda-vissza. Nálunk a többség ennyit utazik melóba és vissza.

Váltani azért mert sok a túlóra? Szerinted máshol nem lesz túlóra?

Ha van olyan hely, ahol nem lesz, akkor válts. A döntést mindenféleképpen neked kell meghoznod, nem másnak.

Éppen ezért nem hallgatnék másra...

Engem "5 percenként" átraknak másik helyre, teljesen idegenek közé, mert mobilizálható vagyok. 9 év alatt a 7. feladatkörben vagyok. Megenné a fene, ha 5 percenként azért váltanék, mert a melósok/főnökök közül valakinek nem tetszik a stílusa. Nem rettent el holmi "üzemzavar".

Nem vagyunk egyformák, de a döntés mindig a TIED! Nem könnyű jó döntést hozni!

Legyen szerencséd!

ma 05:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Túlórákat kifizetik?
ma 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Itt úgy látom nem csak az utazással van gondod hanem a munkahellyel is.

Válts ha unod

ma 18:14
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Nem is kérdés. Az életed harmadát a munkahelyeden töltöd! Egyáltalán nem mindegy, milyen hangulatban, milyen körülmények között.
ma 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!