Váltanátok ebben a helyzetben munkahelyet?
Kocsival odavissza másfél óra...tehát busszal,gyalog,biciklivel sokkal gázabb lenne a helyzet.
Váltanék,ha tudok. De legyen tartalékod és előtte nézd meg,mik a lehetőségek.
Nekem nem ér annyit, hogy pénzért eltoljam a szabadidőmet a nagy semmire. Oké, fizetik a túlórát, de közben az ember magától veszi el az értékes időt.
Csak akkor váltsál ha van már egy újmunkahely, vagy ha rendelkezel legalább 3-4 havi tartalékkal.
Másfélóra kocsival oda és vissza, szerintem az sok. Bizonyára nem lehet könnyű, de országos szinten küldik el az embereket, mert nem megy cégeknek.
Vannak olyan gyárak, ahol teljesen leállítják a termelést hónapokra, vagy véglegesen bezárják. Ez azért vedd fontolóra, nagyon nehéz a maivilágban normális munkahelyet találni.
A 2x1,5 óra utazási idő nagyon sok.
Keress közelebbi munkahelyet.
6 havi tartalék legyen meg. Aztán munka mellett el lehet kezdeni nézelődni.
Én közelebbi helyeket keresnék.
Sajnos már a csapat sem az igazi mióta a 3 kolléganőm akivel elég jóban voltunk elmentek az egyik mert várandós lett ketten meg messzebbre költöztek.Egy ideje a műszakvezetőnő is megváltozott kicsit negatív iranyba.És már én sem érzem ott igazán jól magam,egyre többet stresszelek és csak azt várom hogy tudjam le a munkaidőt.Tudom nem jó a hozzáállásom de a fenti dolgok miatt most nem egyszerű.
Egyébként első munkahelyem 2,5 éve dolgozom itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!