Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok ebben a helyzetben...

Váltanátok ebben a helyzetben munkahelyet?

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozok viszont egyre rosszabb.Egyre többet kell túlórazni szinte minden szombaton.Hétfőn is dolgoztam meg ma is aztán hétfőn végzek majd kezdek kedd reggel.Már szoltak hogy jövőhét szombatra veírtak túlórázni.Amennyit túlóráztat azért lehetne jobb is a fizum.Szabadidőm meg alig van.1.5 óra az út oda vissza kocsival.

tegnap 16:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja azt hozzá kell tennem hogy 2x volt hogy vasárnap is bekellett mennem plusszban mert kellett a létszám.
tegnap 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kocsival odavissza másfél óra...tehát busszal,gyalog,biciklivel sokkal gázabb lenne a helyzet.

Váltanék,ha tudok. De legyen tartalékod és előtte nézd meg,mik a lehetőségek.

Nekem nem ér annyit, hogy pénzért eltoljam a szabadidőmet a nagy semmire. Oké, fizetik a túlórát, de közben az ember magától veszi el az értékes időt.

tegnap 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a mentalitásodat, tehát nincs tanács. Ismeretnek annyi, mérlegelni érdemes a munka mennyiségét, minőségét (ez az infrastruktúrát és a közeget, hangulatot is jelenti) és ellenértékét. Ha egyensúly van, nincs teendő. Ha zavaróan nagy az ellenérték rovására, körül kell nézni, van-e jobb. ha garantáltan van, lépni kell. Ha nincs, vagy meg kell békélni vagy meggondolni, mi tehető helyben (ez tanulást is jelenthet).
tegnap 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van jobb lehetőség, miért ne váltanál? Valami miatt lojális vagy a céghez?
tegnap 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor váltsál ha van már egy újmunkahely, vagy ha rendelkezel legalább 3-4 havi tartalékkal.

Másfélóra kocsival oda és vissza, szerintem az sok. Bizonyára nem lehet könnyű, de országos szinten küldik el az embereket, mert nem megy cégeknek.

Vannak olyan gyárak, ahol teljesen leállítják a termelést hónapokra, vagy véglegesen bezárják. Ez azért vedd fontolóra, nagyon nehéz a maivilágban normális munkahelyet találni.

tegnap 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A 2x1,5 óra utazási idő nagyon sok.

Keress közelebbi munkahelyet.

tegnap 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6 havi tartalék legyen meg. Aztán munka mellett el lehet kezdeni nézelődni.

Én közelebbi helyeket keresnék.

tegnap 17:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Sajnos már a csapat sem az igazi mióta a 3 kolléganőm akivel elég jóban voltunk elmentek az egyik mert várandós lett ketten meg messzebbre költöztek.Egy ideje a műszakvezetőnő is megváltozott kicsit negatív iranyba.És már én sem érzem ott igazán jól magam,egyre többet stresszelek és csak azt várom hogy tudjam le a munkaidőt.Tudom nem jó a hozzáállásom de a fenti dolgok miatt most nem egyszerű.

Egyébként első munkahelyem 2,5 éve dolgozom itt.

tegnap 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Válts, ez tipikusan az, amit nem lehet hosszútávon bírni.
tegnap 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A lényeges dolgokat nem írtad, megfizetnek? Van jövőkép itt, hogyan lépsz előre, milyen a cég jövője stb stb.? Van lehetőséged egyáltalán váltani? Amire váltanál az milyen szempontból lenne jobb?
tegnap 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!