Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen képzettség nélkül...

Milyen képzettség nélkül végezhető munkák vannak ami fizikailag nem terhel agyon?

Figyelt kérdés

Nem is kell, hogy sokat fizessen. Még van 6 hónapom záróvizsgáig, és nyilván diploma nélkül sehol sem állnak szóba velem komolyabb munkákra, szakmám meg nincs. Levelezős vagyok, szóval a diákmunka/gyakornokság nem játszik.

Jelenleg külföldön vagyok, és egy raktárban dolgozom, tehát egész nap pakolok, és már most látom, hogy pár hónap és abba kell hagynom.

dec. 26. 19:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%
Fél évvel diplomázás előtt már rég csapatnod kéne valami alap gépész melót. Augusztusra várom a kérdést arról, hogy nulla tapasztalattal, angoltudás nélkül miért nem vesznek fel sehova. Azért, mert ezek nélkül nem sokat ér a tudásod.
dec. 27. 01:10
 22/27 A kérdező kommentje:
külföldön dolgozom, neked miből jött le az, hogy nem tudok angolul?
dec. 27. 01:15
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
@22 A 15-ös válaszod alapján nem úgy tűnik, hogy minimum egy erős C1 tudásod lenne, az alatt meg ne akarjuk azt mondani, hogy tudsz angolul, mert hazugság volna. Munkavégzésre egy B2 vagy annál gyengébb tudás maximum kékgalléros dolgokra jó.
dec. 27. 01:19
 24/27 A kérdező kommentje:
abban a válaszban arról beszéltem, hogy a piacon túlkínálat van azokból az emberekből akik az angol nyelvtudásukból akarnak megélni, és arra a munkára legalábbis papíron jobbnak számít egy befejezett büfészak, mint egy nem befejezett komolyabb szak
dec. 27. 01:26
 25/27 anonim ***** válasza:
25%

Menthetetlennek tűnsz. Felsoroltam 10 fèle diploma nèlkül vègezhető melót, de úgy látszik, te olyan helyre tèvedtèl, ahol a wc pucoláshoz is befejezett diplom kell.

Hát akkor költözz el.

dec. 27. 07:16
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
@24 Apus, nyugodtan vitatkozhatunk, én is anglisztikán végeztem, amit büfészakozhatsz, de ettől még én nekiálltam dolgozni és többet keresek szoftveresen területen, mint bármelyik alkalmazott gépész az országban.
dec. 27. 13:50
 27/27 anonim ***** válasza:
74%
Ó igen, azok a híres gyakoris befektetők.. mióta bezárt a Lipótmező, ide fektetik az összes tapsifülest :) Hát ha a kérdező külföldön gondolkodik akkor sajnos ott a nehéz fizikai munkák a leggyakoribb amit migráns kap, esetleg nyelv oktató, bébiszitter.. itthon viszont végzősként simán meg lehet pályázni szakirányú, junior pozíciókat, én is anno így kezdtem dolgozni
dec. 27. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!