Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen képzettség nélkül...

Milyen képzettség nélkül végezhető munkák vannak ami fizikailag nem terhel agyon?

Figyelt kérdés

Nem is kell, hogy sokat fizessen. Még van 6 hónapom záróvizsgáig, és nyilván diploma nélkül sehol sem állnak szóba velem komolyabb munkákra, szakmám meg nincs. Levelezős vagyok, szóval a diákmunka/gyakornokság nem játszik.

Jelenleg külföldön vagyok, és egy raktárban dolgozom, tehát egész nap pakolok, és már most látom, hogy pár hónap és abba kell hagynom.

dec. 26. 19:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%

"8/10 A kérdező kommentje:

a saját pénzemet se bíznám magamra"

vs.

"10/10 A kérdező kommentje:

teljesen megbízható vagyok"

dec. 26. 20:55
 12/27 anonim ***** válasza:
17%
és mégis mit tanulsz levelezőn?
dec. 26. 21:06
 13/27 A kérdező kommentje:
gépészmérnöki
dec. 26. 21:15
 14/27 anonim ***** válasza:
32%

Sima call centeres meló?

Ügyfélszolgálat?

dec. 26. 21:30
 15/27 A kérdező kommentje:
én benne lennék, de sajnos rogyásig van a piac diplomásokkal akik beszélnek angolul, magyarul beszélővel meg méginkább
dec. 26. 21:33
 16/27 anonim ***** válasza:
18%

Kasszások, pénztárosok errefelé ülve dolgoznak az áruházakban, nem hiszem, hogy megterhelő fizikailag.

Dobozokat én sem pakolnék.

Valami eladó üzlethelyiségben sem hiszem, hogy megterhelő.

Egyébként mivel gépészmérnökin tanulsz, lehet érdemes lehet jelentkezni egyfajta tanuló pozícióra.

Ahol tanuló voltam, ott is úgy dolgozott már javában a felettesem, hogy még nem volt meg a gépészmérnöki diplomája, az iskola folyamatban volt, szintén levelezőn.

Gépészmérnökként azt a szakmát céloznám meg.

Vasas cégeknél egyébként szokott lenni egyszerűbb munka, ha mondod hogy folyamatban van a végzettséged, simán felvehetnek oda is.

Egyébként az alja munkáknál a vasas szakmában is mindig hiány van, pl. sorjázó stb.

Az sem megterhelő fizikailag, szerintem még azzal is előrébb lennél a mostanihoz képest.

dec. 26. 21:44
 17/27 anonim ***** válasza:
19%

Vasas szakmáknál vannak normálisabb pozíciók is, pl. MEO-s stb.

Simán berakhatnak oda is, a folyamatban lévő végzettségeddel.

Én rámennék elsődlegesen a végzettségedhez passzoló beosztásokra, cégekre, oda kellene jelentkezni.

Akár már most is kereshetsz gyakornoki helyet, szerintem az is fizet.

dec. 26. 21:45
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

"állnak szóba velem komolyabb munkákra"

De, ha folyamatban lévő tanulmányaid vannak, vagy láttál már olyat, mért ne állnának veled szóba?

Tévhit miatt szívatod magad egy szar raktárban.

dec. 26. 21:47
 19/27 A kérdező kommentje:

szakirányú munkára szakirányú diplomát várnak el

nem szakirányú munkára pedig telített a piac az egyéb kategóriás diplomákkal

hát én és tanultam volna inkább andragógiát, 350 nettóért lennék most idegennyelvi ügyfélszolgálatos

dec. 26. 21:49
 20/27 anonim ***** válasza:
19%
Ha 6 hónapod van a záróvizsgáig akkor diákmeló. Vizsga után pedig lehet pályázni a kezdő pozikat. Bár én már most elkezdeném a cégeket nem érdekli ha 6 hónapon belül meglesz a diplomád de még épp most nincs.
dec. 26. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!