Mennyire számít alacsony fizetésnek ez 12 év után?
Figyelt kérdés
Egy jelöléstechnikai cégnél dolgozom, külföldi anyavállalat disztribútoraként. Lézergravírozó vagyok, de más munkaköröket is ellátok (ügyfelezés, árajánlatadás, gyártás). 12 éve dolgozom itt és a fizetésem nettó 335 ezer (plusz 18 000 Szép kártya illetve negyedéves BKK bérlet támogatás). Ez mennyire számít egy ilyen munkakörben alacsonynak?
Én eléggé annak érzem, így már nagyon gondolkozom a váltáson, szerintem még egy Lidlben is többet keresnék ennél, illetve akár komolyabb multinál is, mivel az angolom elég jó.
dec. 23. 10:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!