Szerintetek a közigazgatásban várható valami nagyobbféle béremelés?
Hát, én Kelet-Magyarországon elek, itt nem ürülnek ki a hivatalok, sőt, ne sem lehez kerülni, csak kihalásos alapon, ha valakinek az ismerőse vagy.
Kényelmes munka 8 óraban, elnézik, ha a gyerekeket intézed, táppénzen vagy, mindhatni nyugdíjig fix bevétel.
Jobb, mint elmenni 3 műszakba gyárba vagy kereskedelembe hétvégekkel meg feketén bejelentve, és akkor ezeken a helyeken se kaosz minimalbérnél többet. Plusz felénk nincs is sok álláslehetőség.
1-es vagyok, szóval azt akartam még hozzáfüzni, hogy ez max. Pesten probléma meg az osztrák határ mellett, az ország sok részeben túljelentkezés vsn ilyen munkákra.
Megoldás az, amit vagy 10 éve is meg akartak csinálni, a pesten lévő közszférát szétdobni az ország többi részébe. Csak ugye akkor kiakadtak rajta Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!