Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a közigazgatásban...

Szerintetek a közigazgatásban várható valami nagyobbféle béremelés?

Figyelt kérdés
Már már gyalázatos béreket fel kellene zárkóztatni, lassan mindenki többet keres. Lassan kiürülnek a területi hivatalok, kiüresednek, mind emberileg, mind szakmailag. Nem lehet középosztálybeli életet élni az ottani fizetésekből. Nem lehet félrerakni, maximum csak vegetálni.
ma 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Hát, én Kelet-Magyarországon elek, itt nem ürülnek ki a hivatalok, sőt, ne sem lehez kerülni, csak kihalásos alapon, ha valakinek az ismerőse vagy.

Kényelmes munka 8 óraban, elnézik, ha a gyerekeket intézed, táppénzen vagy, mindhatni nyugdíjig fix bevétel.

Jobb, mint elmenni 3 műszakba gyárba vagy kereskedelembe hétvégekkel meg feketén bejelentve, és akkor ezeken a helyeken se kaosz minimalbérnél többet. Plusz felénk nincs is sok álláslehetőség.

ma 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
1 ez is igaz :)
ma 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, szóval azt akartam még hozzáfüzni, hogy ez max. Pesten probléma meg az osztrák határ mellett, az ország sok részeben túljelentkezés vsn ilyen munkákra.

Megoldás az, amit vagy 10 éve is meg akartak csinálni, a pesten lévő közszférát szétdobni az ország többi részébe. Csak ugye akkor kiakadtak rajta Pesten.

ma 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek a nagyarányú béremelést. Nem látom hogy ne találnának embert.
ma 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
4 Hát mi pl nem találunk (Pest).
ma 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
De Pesten kívül ez sehol nem probléma, ezért nem is fognak emelni.
ma 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Anyámnak szerintem 4-5 éve nem emeltek egy fillért sem. Plusz szabadságot kapnak ennyi a "bér emelés".
ma 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!