Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire számít alacsony...

Mennyire számít alacsony fizetésnek ez 12 év után?

Figyelt kérdés

Egy jelöléstechnikai cégnél dolgozom, külföldi anyavállalat disztribútoraként. Lézergravírozó vagyok, de más munkaköröket is ellátok (ügyfelezés, árajánlatadás, gyártás). 12 éve dolgozom itt és a fizetésem nettó 335 ezer (plusz 18 000 Szép kártya illetve negyedéves BKK bérlet támogatás). Ez mennyire számít egy ilyen munkakörben alacsonynak?

Én eléggé annak érzem, így már nagyon gondolkozom a váltáson, szerintem még egy Lidlben is többet keresnék ennél, illetve akár komolyabb multinál is, mivel az angolom elég jó.

ma 10:14
 1/9 Telelő Teve ***** válasza:
14%
Mennyi hasznot termelsz a cégnek és mennyi adó van azon a nettón?
ma 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:

169 510 az adó és a járulék.

Az, hogy mennyi hasznot termelek, fogalmam sincs, de szerintem azt nem is nekem kellene tudnom szám szerint.

ma 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem illene érte nettó 400.

Nálunk smt gyakornok aki csak szalagokat cserél kap 380 nettót, aki régebb óta itt van és PLC vezérléshez ért 450-550 et kap.

Nem pont lézergravírozó gépek hanem forrasztó de hasonló elven működik.

ma 10:33
 4/9 Telelő Teve ***** válasza:
26%
Hát egy disztribútornál azért csak van fogalmad arról, hogy mennyi jelöléstechnikai gép értékesítésében van benne a kezed és azokhoz mennyi értéket adtál hozzá.
ma 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem értékesítek, csak használom őket.
ma 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A haszon termelésről: ha nem termelne elég hasznot már nem dolgozna ott.

A cégek azt a minimális fizetést adják meg, amivel még ott lehet tartani a dolgozót.

Erről ennyit!

A kérdésre.

Nem ismerjük a körülményeket, hogy tudnál-e váltani stb..

Ha ez érdekel, kiskeresetűnek számítasz, ugyanúgy mint én a 359 000 ft nettómmal, amit állandó hétvégézéssel keresek, forrasztóként 4 műszakban.

ma 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Vidéken elmegy hunyorogva, Pesten nagyon kevés.
ma 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Alacsonyabbnak számít mint 336 ezer de magasabbnak mint 334.
ma 11:49
 9/9 Telelő Teve ***** válasza:
Akkor mi az az 'ügyfelezés' meg árajánlat adás? Nem te tűnsz a legélesebb késnek a fiókban. 12 év ipari tapasztalattal bőven lehet valaki key account manager is 1,5 milliós fizuval, ha ismeri a piacot és vevői igényeket - ez pont olyan terület amihez nem kell diploma.
ma 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!