Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyed igénylés ilyn esetben ?...

Gyed igénylés ilyn esetben ? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, 2024 márciusától dolgozok egy magánvállalkozónál. Készpénzben kapom a fizetést, berpapirt abszolút nem kapok. Viszont le kérdeztem magam a NAV -nál biztosan be vagyok jelentve, szerződésem van, határozatlan idejű,amit a munkanélküli hivatalban is leadtam. Rendszeresen járok orvoshoz sose volt gond a tb-nel. Úgy néz ki, kismama vagyok. Gyed igénylésnèl mennyire jelent gondot hogy nincs havi utalás, nincs havi berpapir, de rendes szakmunkás bérre be vagyok jelentve, vagy csak az számít mennyire vagyok bejelentve .? Köszönöm szépen előre is ha valaki tud ebben segíteni .

dec. 20. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A számítás nagyon lesarkítva:

357.000 bruttó után havonta 187.500 forint körüli összeget fogsz kapni ellátásként (kifizetendő). Levontam már az SZJA, valamint a nyugdíjjárulék összegét belőle.

Ha van/lesz SZJA-val kapcsolatos kedvezményed, akkor nyilván annyival több lesz a kifizetendő összeg is.

dec. 25. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!