Karácsony előtt ti mennyi jutalmat kaptatok a számlátokra? Én vagyok az egyetlen, akinek a cége egy nyomorult könyvutalványt adott csak??
Szintén semmit nem kaptam pluszban, ahogy a 10-es válaszoló sem.
Pedig bőven megengedhetné a cég. Meg is lepődtem, de csak adható sajnos. Legalább a fizetésem megkapom mindig rendesen.
Egyedüli programozó vagyok egy cégnél, akinek a legnagyobb bevételi forrása online jön be.
Egy havi fizetést 13. és 14. fizun felül.
Hanyatló nyugaton dolgozok.
Átszámolva forintra másfél milliót.
Úristen, kérdező, szégyelld magad! (Ha törlik ezt a minősíthetetlen 13:04-es reakciódat, akkor a többiek már nem fogják tudni, miért.)
Fegyvert fogtak a fejedhez, hogy 280-ért gürizz tanárként? Hogy mit, hol és mennyiért dolgozol, az kizárólag a te döntésed!
Hú, kérdező, azért a 17-es válaszod maga a gonoszság, ezt nem kellett volna.
Egyébként mi sem kaptunk a számlánkra egy fityinget sem, ajándékként egy üzletlánc bevásárlókártyáját kaptuk, rátöltve 50 ezer forinttal. Versenyszféra, kkv.
Mi sem kaptunk pénzt, csak szaloncukrot és bort.
#17: Hogy lehet bárkinek is ilyet kívánni, csak mert többet keres, mint te? Valaki kényszerített, hogy tanárnak menj? Vagy bárki megtiltotta, hogy már időben informálódj, mennyi a tanári fizetés? Ilyen mentalitással te nem is érdemelsz több pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!