Könyvutalvány külföldről ajándékba - lehetséges?
Az unokaöcsém hamarosan ballag. Okos kölyök, szorgalmas, állatorvos szeretne lenni. Nem tudok hazautazni a ballagására, de szeretnék neki valamit ajándékba adni. Mivel a szülei elég önző emberek, arra gondoltam, hogy olyan ajándékot adok neki, amit csakis ő tud felhasználni.
Kerestem az interneten lehetőségeket ebben a témában, de nem találtam. Hátha valaki tájékozottabb nálam: ezért kérnék segítséget.
Max. 200 eurónyi összeget zudok szánni erre. Gondoltam, ha állatorvosira megy, ott nagyon drágák lehetnek a könyvek, és ha van egy kis saját pénze, amihez a szülei nem férnek hozzá, akkor egy kicsit könnyítek a terhein és ajándéknak is jó ötlet.
Milyen lehetőségeim vannak? Hogyan lehetséges külföldről ajándékutalványt vagy könyvutalványt hazaküldeni, névre szólóan (az ajándékozott nevére)?
Köszönöm.
Jó ötlet, de a "pénztárainkban" kitétel azt sugallja, hogy csak személyesen lehet megtenni. Én pedig nem tudok hazautazni, csak hazautalni pénzt.
Ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm az ötletet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!