Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet az, hogy egy...

Hogy lehet az, hogy egy villamosvezeto többet keres mint egy villamosmernok?

Figyelt kérdés
Annak idejen a suliban azzal hecceltek a mernokoket hogy villamos vezető leszel nem mérnök.

#villamosmérnök #Villamos vezeto
dec. 19. 20:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
12%

elintézni a személyes dolgaimat szombaton és pihenni vasárnap

csupán ennyi

úgy nem tudja kipihenni magát az ember, hogy van egy keddje meg egy csütörtökje

dec. 20. 00:45
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
miért ne tudná? sokkal jobban kipihened magad egy hétköznapi pihenővel. én így dolgozom 10 éve és sokkal jobb, mint 5 napot lehúzni, megsögleni, aztán szombaton vásárolj be, vasárnap meg döglesz. így meg gyakran 3 nap meló, 1 nap pihenő, 2 nap megint munka. És ahogy előttem.írta valaki: hetvégén sem forog másképp a föld, ugyanolyan nap, mint a többi, max több az idióta szabadon...
dec. 20. 06:22
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Dehogynem tudja. Sőt. Sokkal több mindent el tudsz intézni hétköznap, ha szabad, mint szombaton. Ami nyitva is van szombaton, az is max délig, aztán lehet rohangálni. Sokkal jobb, tényleg. Ja és igen, folyamatosan 5 nap, utána meg van egy szombatod meg egy semmirevaló, döglős vasárnapod. Tényleg jobb. Ha valami kötött fix hobbid lenne hétvégén, akkor még megérteném.
dec. 20. 06:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez beállítódás kérdése. Fél munkás életemet én váltószolgálatban éltem, és nagyon élveztem, hogy otthon vagyok, mikor mindenki más dolgozik. Nyilván #12 és #13 is ilyen fazon, #11 meg nem.

Egyébként, akinek családja van, és szereti is a tagokat, annak számára a nem szokásos munkarend előbb-utóbb feszültségeket jelent, mert sosincs egy hétvége, mikor együtt mehetnek strandra, satöbbi. Az én váltószolgálatos munkahelyemen egyet-egyet meg lehetett oldani cserével, de ezek általában előnytelen visszaadással jártak, satöbbi. Ami valahogy különösen megfeküdte a gyomromat, hogy egymásután 10 éven át a húsvéti kötelező rokonlátogatáshoz (én még le is mondtam volna a szüleimhez utazásról, no de az anyós meglátogatását elképzelhetetlen volt kihagyni...) idő felszabadítása különöen előnytelen cserékkel járt.

dec. 20. 08:09
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Mert az egyik vezetői pozícióban van, a másik meg csak egy mérnök.
dec. 20. 10:02
 16/31 anonim ***** válasza:
9%
Mert villamosvezetőre nagyobb szükség van, mint mérnökre.
dec. 20. 11:33
 17/31 anonim ***** válasza:

ma 08:09

mindenre van idő, csak jól kell szervezni. én hétközi pihenőkkel dolgozom, nagyon ritkán szabad a szombatom, a nejem pedig 3 műszakozik azt is össze-vissza, de nyáron mégis jut idő kirándulni, strandolni. szervezés kérdése minden. ja és gyerekünk is van meg kutyánk. de sokkal jobb az ilyen munka, mert nem fásulsz bele a monoton 5 nap meló-2 nap pihenő életritmusba. az alsó szomszédunk így él 25 éve, látszik, hogy kezdenek megkettyósodni:D mindennap mindent ugyanúgy csinálnak. nem jó az állandó monotonitás.

dec. 20. 14:52
 18/31 anonim ***** válasza:
6%
ma 14:52 remélem, nem esett nehezedre ezen hülyeségek kiadása magadból. "szervezés kérdése minden" Igen, csak az áldozatokkal jár. Mint írtam. Olvasni talán még nem megy jól neked, de ne add fel a reményt.
dec. 20. 15:07
 19/31 anonim ***** válasza:
mi jár olyan nagy áldozattal? :D ha van némi sütnivalód, akkor mindent áttudsz úgy alakítani, hogy minden oké legyen és ne járjon áldozatokkal, sőt még is legyen, mint a másik munkarend...
dec. 20. 16:05
 20/31 anonim ***** válasza:
* még jobb is legyen
dec. 20. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!