Álláskeresésben vagyok, van egy hirdetés, ahol pedagógiai asszisztenst keresnek középfokú végzettséggel, nekem ellenben tanári diplomám van, eddig teljesen más területen dolgoztam, lehet így esély vagy ez már sok oda?
Figyelt kérdés
dec. 19. 12:00
2/3 anonim 

válasza:

Esély mindig van, jelentkezz, mit veszíthetsz? Minél több releváns pozícióra jelentkezel, annál nagyobb eséllyel lesz munkád.
3/3 anonim 

válasza:

Ez az álláshirdetés annyit jelent, hogy nem akarják kifizetni az amúgy jogosan erre a pozícióra kérhető diplomás bért.
Többnyire emiatt szokták a diplomás feladatokat alacsonyabb iskolai végzettséghez kötni. Ha olyan jelentkezik, akinek nincs diplomája, azt vissza sem hívják. Aki diplomás, azt felveszik - alacsonyabb bérért.
Viszont mivel iskolai állásról van szó a kérdésben, egy próbát ugyan megér, de valószínűleg már régen megvan az ismerős, aki betölti majd az állást :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!