Ha ki szeretnék menni Londonba dolgozni, akkor középfokú nyelvtudással sikerülhet 1-2 héten belül munkát találni, ha bármit elvállalok?
Sikerulhet. Csak utana kell menni.
Bar Londonba mosogatasbol eleg kutya egy eleted lesz, jo esetben minimalbert kapsz ami sokmindenre nem eleg. Ha egyaltalan kapsz annyit. Nalunk a mosogatok 5 fontert nyomtak.
Igen, van mivel iszonyat sok shopjuk van minden fele. De probalkozhatsz kavezokkal is, a lejobb a Pret a Manger lanc (marmint fizetesileg), aztan ott a Starbucks, Costa.
Viszont sok helyen hiaba keresed meg a minimalt, a kezdoknek sokszor "zero hour contract"-ot adnak, azaz ha nincs melo akkor nem irnak be a beosztasba, nem kotelezo nekik orat adniuk. Ez sajna elofordul es akkor mehetsz masodallas utan, ami azzal jar hogy mas adosavba kerulsz es a gatyad is levonjak adora.
Nem akarlak elrettenteni de elofordult nem ritkan.
ÉN nem Londonban élek, de a mi kis városunkban Lidl-ben 6.90 GBP az órabér. A mekibe 6.40- 7.20 GBP az órabér..
Tescoba nincs felvétel, de amikor volt akkor 6.60 GBP mondtak órabérként..
Igen, itt a zero hour contractokkal van a problema.
Ismeros is kapott 2 het alatt munkat... de sokaig csak heti 20 oraja volt szoval az otthoni penzt koltotte...
Ha lany vagy es nem finnyas akkor tudok neked gondozos munkat szerezni - az interjut a ceg megcsinalja innen Skype-rol- es ott annyit dolgozol amennyit csak akarsz mert munka mindig van... nekem 2-3 het utan 60 oras hetem volt :)))
Igazabol anno egy ismerosnek beszeltem meg a ceggel a Skype-os dolgot meg hogy a magyar erkolcsit is elfogadjak... csak aztan o nem jott -_-
Igen, simán. Van egy csomó Londonnal foglalkozó (magyar) Facebook csoport. Érdemes felnézni, csatlakozni, mert elég jó és hasznos infókat tudsz találni.
Pl. [link]
És még sorolhatnám...
Tájékozódj, aztán hajrá! :) Ha megy az angol és van szakmád, amit tudsz hasznosítani, akkor minimálbér feletti fizut is tudsz kapni. A minimálbér 40 órában kb. 1000 font. Ebben tudsz gondolkodni.
1-2 hét alatt, ha ügyes vagy, akkor meglesz. Főleg, ha már előre kiáramoltatsz ilyen oldalakon. De max egy hónap alatt lehetséges találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!