Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, akinek minden...

Van itt olyan, akinek minden munkahelyét pár hét után ott kell hagynia, mert nem csípik a munkatársak? Vagy volt-e ilyen?

Figyelt kérdés
dec. 19. 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Nincs
dec. 19. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nincs, nekem mindenhol sikerült beilleszkedni, könnyen alkalmazkodom. Szerintem nagyon gáz, ha valaki sehol se tud viselkedni.
dec. 19. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm volt így.Ő 1 hét után otthagyott egy céget, mert a felettese rámászott és enyhe szexuális utalásokat tett neki a főnök.

De, olyanokat, hogy ne essen zaklatás kategóriába.

dec. 19. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
valószínűleg sehol sem örülnek ha a te munkádat nekik kell elvégezni, mert link lusta alak vagy, aki nem fejlődik
dec. 19. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Simán otthagytam helyeket, ahol nem hagynak békén, csakmert boldog voltam s tökéletesen elvagyok magamban (típus vagyok) pl terveimet rajzoltam, jegyzeteltem, számoltam szünetekben a felesleges bájolgás és pletyi helyett.

Munkámat mindig korrekten, precízen végeztem. Kolegákkal mormális voltam s csak annyit beszéltem velük, ami kell is a munkában való hatékony együttműködéshez.

Sokan nem értik, hogy nekem csak kollegák s nem érdekelnek pletyik, magánélet stb.

Amúgy is kb mindenhol ugyanaz a sablon megy, mert semmilyenek az emberek zöme.

Dráma, hiszti.

Ezek helyett karriert építettem, szüneteimben is.

Hála égnek azóta saját solo munkát hoztam létre.

Több a "munka", ám élvezem s nem zavar senki.

Max néhány ostoba vevő zavaró.

Pl volt, akinek el kellett magyarázni mi is az az átmérő, amikor egyik terméket át kellett méreteznem az ő elvárásainak megfelelően...

Nah azóta ezt is orvosoltam.

Kész megadott termékek vannak, nincs kérésre rendelgetés.

Az se mindegy, hogy milyen munkakörben mozogsz.

Pl sok ideiglenes munkám volt sos gyári betanítottba. Nah az egy kiállhatatlan réteg.

Meg a nagy cégeknél is szívás, mindegy hogy irodista vagy milyen pozició.

Sok ember = több probléma.

Kevés helyen válogatják meg a személyiséget.

A legutolsó alkalmazotti melómba pl 2 órán át beszélgetett velem a faszi.

Sokat gondolkodott.

Az ő kis kézműves csapata családias s korrekten elmondtam, hogy jópofizni nem fogok, nem megy, nem önazonos, ettől függetlenül mindenben maximálisan teljesítek, kellően kommunikálok, sőt elengedhetetlennek tartom.

Szimplán nem seggrepacsizok.

Munkáimat látta, kifaggatott úgymond.

Aznap befogott 4 óra melóra, hogyan is működik mindaz, amit felvázoltam interjú alatt.

6 évet húztam le ott.

Szabad időben pedig bátran használhattam az ottani gépeket, eszközöket saját dolgaimhoz, amennyiben minden munkát tisztességgel letudtam.

Ez amolyan plusz volt nekünk extra kess helyett. S sokkal jobban megérte.

Motiváltabbak voltunk és saját projektjeinken is dolgozhattunk.

Pl voltak olyan gépek, amikre nekünk nem lett volna keretünk sima alkalmazottként ottani (holland) fizu mellett se.

A szexuális zaklatás témaköre miatt is hagytam ott több melóhelyet.

Nem vagyok az a fajta, aki tűr.

Nyertem is pár pert, ahol úgy éreztem lépni kell.

Volt olyan cég, ahol több nőt is zaklatott egy felettes, aztán velem akkori újoncként kikezdett...

Rábaccott.

Undorító volt. Azt hitte azzal meg lehet zsarolni, hogy ha nem engedelmeskedek, akkor kirúg.

Figyelmeztettem s megjegyeztem, hogy ha szeretné helyben felmondok, de hozzám nem nyúl.

Onnantól teljesen rámszállt.

Az egója nem viselte el a visszautasítást.

S ez az egó biztosította maga ellen a bizonyítékokat.

Betegszabi alatt felmondtam s intézkedtem.

2-es, számomra az a gáz, ha valaki túl simulékony.

S az olyan egyedektől gyomrom fordul fel.

Főleg, ha nagyon ellenkező emberekkel, klikkel is kijön.

Az olyan emberek álarcokat hordanak.

S nem 2-3-at, többet.

Apropó kérdező.

Vannak esetek, amikor valaki szimplán eltér az átlag NT (neurotipikus) emberektől.

Szenzoros érzékenység, ASD, ADHD stb.

Nekik alapon nehezebb is.

Lehet érdemes lenne akár ennek is utánanézni. Sose tudhatod.

Pár emberrel, akivel egy közösségben voltunk volt, hogy x idő után látva nehézségeit felvetettem négyszemközt kinél mire tippeltem.

Többször is igazam lett.

Volt olyan is, aki betámadott "én nem vagyok az". De aztán utána nézett mit is jelent, mikkel jár, elgondolkodott, kivizsgáltatta magát.

Én addig már máshol dolgoztam.

Amikor összefutottam vele boltban, meghívott egy üdítőre elnézést kért s elmondta, hogy hálás, mert beigazolódott a tippem. Azóta stabilabb és rendezett az élete a kezeléseknek hála.

Adott neurológiai dolgok tönkre is tehetnek életeket.

Vagy stagnálnak, keresik a helyüket, de nem találják s nem értik miért.

Csekkolj bele a témákba. Legrosszabb esetben bővül a tudásod.

dec. 19. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan van ilyen!

Én is hagytam már ott helyet, mert annyira mérgező emberekkel volt megtöltve, hogy nem illettem közéjük.

Sokan nem szeretik azt, ha valaki 'csak' dolgozik, nem pletykál, nem cigizik, nem iszik, nem lóg, nem jópofizik stb és kilóg a színvonalukból. Az ilyeneket ki is szokták golyózni maguk közül, de szerintem jobb ezt nem megvárni.

dec. 19. 20:34
 7/9 A kérdező kommentje:

5,6

Igen, ilyenekre gondoltam, hogy valaki nagyon csendes, nem cigizik velük, nem beszélget munka helyett, inkább dolgozik és nem okoz szenvedést a munka.

Persze vannak lusták is, ezt a típust is ismerem, aki nem igazán szeret dolgozni és azért golyózzák ki maguk közül.

Engem csupán érdekel a téma, mert volt itt régen gyik-on egy szociális fóbiás, aki mindenhol felmondott és már hajléktalan szállón kötött ki.

dec. 20. 01:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Gondolom annak az embernek is valami neurológiai gondja volt kezeletlenül hagyva.

Sokan vannak, akik 30 felett szembesülnek valamilyen véletlen út folyamán, hogy mi is okozza azt amit, miért térnek el a megszokottaktól, átlagtól.

dec. 20. 20:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Milyen neurológiai gondja?
dec. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!