Munkahelyen mikről szoktál beszélni? Hogy lehetek kedveltebb a munkatársak körébe?
általában az időjárásról. Magánéletemhez semmi közük.
Ja és nem akarok kedveltebb lenni közöttük.
szerintem ez annyira munkahelyfüggő..
Szakmunkáknál, gyárakban, stb arról fogtok beszélgetni, hogy mennyi egy doboz cigi, hogy k.rnád le azt és azt a nőt, mennyit ittam múlt héten és hasonlók.
Szerintem próbálj nem kibeszélni másokat, és kollégák közti vitákban amikhez semmi közöd ne foglalj állást. Amit az első mond, hogy mindig mindenkinek jópofizz és érts vele egyet, előbb-utóbb visszaüt, és akkor mindenki kétszínűnek fog elkönyvelni. Nekem most ilyen a közvetlen főnököm és egyrészt senki nem veszi komolyan, másrészt nem is kedveli senki amennyire tudom.
Esetleg publikusabb személyes dolgokon lehet kapcsolódni pl közös hobbi, sport iránti érdeklődés, stb. Az is jó pont, ha follow uppolod amit az illető mondott, ezáltal úgy érzi figyelsz rá és közelebb álltok. Pl kolléga mondja, hogy megy a hétvégén koncertre, hétfőn megkérdezed milyen volt a koncert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!