Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Falusi vagy városi óvodát...

Falusi vagy városi óvodát válasszak munkahelynek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A városi egyházi ovival van tapasztalatom, ahonnan eljöttem gyedre.

Hamarosan vissza kell és szeretnék menni dolgozni.

Már most messze lakom a munkahelyemtől, mert távolabb költöztünk kis faluba.

Van ide is fél órára egy másik város, illetve több kis falu vesz körül.

Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, hogy menjek a városba vagy valamelyik faluba. Nem szeretnék ugrálni, örülnék, ha egy helyre mennék és szeretnék ott megmaradni.

Nyilván majd ahol hely lesz..., mert nem csak úgy megy ez.

A dilemmám, hogy a gyermekem majd úgyis a vàrosban lesz ált. sulis. A mi falunkban nincs hely az oviban. A városi ovik felszereltebbek, jobb fejlődési lehetőségek vannak, több programot tudunk biztosítani a gyerekeknek, míg egy falusi óvodában szerintem kisebb a hajtás, a gyerekek is szabadabbak, kisebb, családiasabb az óvoda és a közösség, több időm jutna a családra a készülődés mellett, lehet elég lenne később mennem és hamarabb végezhetnék, mert ez itt is a tapasztalat... itt pl. Már fél 4-kor bezàr a bazár a mi falunkban. Én régen mindennap fél 6-ra értem haza, mert 5-ig mindennap bent voltam.

Gondoltam vinném az ovisomat magammal, hogy a szünetrk, nev.nélküli napok összeegyeztethetőek legyenek.

Ugyanakkor, ha sulis lesz a gyerek lehet könnyebb lenne helyben lenni, felvenni, bevásárolni, mert itt a falvakban még zöldséges sincs.

Sokszor azt éreztem, hogy én annál többre vagyok képes és fejlődni szeretnék, mint hogy faluban dolgozzak, de már ezzel kapcsolatban kicsit vegyesek az èrzéseim. Szerintem városban is lehet hanyag óvónő és faluban is lehet maximalista.

Szeretettel fogadok választ óvónőktől és bàrki mástól is.:)

ma 14:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve mérlegelnem kell azt is, h a városi ovikban itt nincsenek cigányok. Itt a kórnyékbéli ovikban azért előfordulnak.
ma 14:25
 2/2 anonim válasza:

Én a helyedben a helyi falusi ovit választanám, mert írtad előbb zár, hamarabb végeznél. Tapasztalatból mondom, kisgyerek mellett szerintem minden perc számít.

És szerintem az óvónéni gyerekének lenne helye, hidd el :)

Amikor nagyobb lesz pedig átmehetnél a városi oviba, ha szeretnél.

ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!