30 éves korodra mit értél el?
Még semmit se, és már 40+ vagyok. De van még idő, nem sietünk.
A nagyszüleim örökölték az ingatlanjaikat, a szüleim 30+ évesen költözhettek be egybe nem kevés szülői segítséggel. Testvérem szintén örökölt 40+ évesen, lemondtam a javára az én részemről.
Lakás van hitelre.
Állásom mások szerint jól fizet de hitel elviszi a felét ezért nem érzem, hogy olyan jól keresnék.
Kocsira már nem telik.
Vállalkozás volt de a nem fizető meg ügyeskedő beszállítók miatt mínuszos volt ezért abbahagytam.
- kb 4 millió forint megtakarítás külföldi munkából
- saját autó kb 2 millió ft értékben
- saját örökölt lakás, amiben ebből a szempontból sok érdemem nem volt, erre költöttem kb 3 millió forintot még pluszban
- mérnöki diploma
Pár év múlva leszek 30, de:
-Mérnöki diploma
-Céges kocsi
-átlagosan jól fizető állás
-nyugodt, kellemes munkakörnyezet
- kb 25 millió forint, ami főleg munkabérből és tőzsdéből van. Jelenleg is ezt forgatom.
- albérlet, de rendkívül kedvező áron.
Ez szép és jó, de a nem túl fényes magánéletem miatt nem látom a jövőt, csak tengődök.
Szarul fizető, de kényelmes meló (igazából nem is dolgoztam máshol, szóval 7 éve ugyanott).
Van egy örökölt saját lakásom és telkem (pincével).
Valamennyi megtakarítás (10+ millió).
Kocsim nincs, mivel jogsim sincs, de nincs is nagyon szükségem egyikre sem egyelőre (lehet később változni fog ez).
Ja és van egy fos, semmitérő diplomám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!