Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 éves korodra mit értél el?

30 éves korodra mit értél el?

Figyelt kérdés
Sikerült-e találni jó fizetésű állást, venni saját lakást, sikeres vállalkozást indítani, stb?

ma 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Jó meló, albérlet, saját kocsi.
ma 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer sikerült hamarabb kiérnem a konyhába, mint a macskám.
ma 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen semmim nem volt, azt se tudtam merre vagyok arccal előre. 36 évesen minden megvan, amit felsoroltál. Ja, állás az nincs, főállású vállalkozó vagyok.
ma 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A második azért szép. Kiindulva az én macskámból, nem is sejtitek ez mekkora a teljesítmény :D
ma 19:35
 5/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
80%

Még semmit se, és már 40+ vagyok. De van még idő, nem sietünk.

A nagyszüleim örökölték az ingatlanjaikat, a szüleim 30+ évesen költözhettek be egybe nem kevés szülői segítséggel. Testvérem szintén örökölt 40+ évesen, lemondtam a javára az én részemről.

ma 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lakás van hitelre.

Állásom mások szerint jól fizet de hitel elviszi a felét ezért nem érzem, hogy olyan jól keresnék.

Kocsira már nem telik.

Vállalkozás volt de a nem fizető meg ügyeskedő beszállítók miatt mínuszos volt ezért abbahagytam.

ma 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

- kb 4 millió forint megtakarítás külföldi munkából

- saját autó kb 2 millió ft értékben

- saját örökölt lakás, amiben ebből a szempontból sok érdemem nem volt, erre költöttem kb 3 millió forintot még pluszban

- mérnöki diploma

ma 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Pár év múlva leszek 30, de:

-Mérnöki diploma

-Céges kocsi

-átlagosan jól fizető állás

-nyugodt, kellemes munkakörnyezet

- kb 25 millió forint, ami főleg munkabérből és tőzsdéből van. Jelenleg is ezt forgatom.

- albérlet, de rendkívül kedvező áron.

Ez szép és jó, de a nem túl fényes magánéletem miatt nem látom a jövőt, csak tengődök.

ma 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a 30-at töltöttem, volt közgazdász diplomám, könyvelői végzettségeim magyar és nemzetközi számvitel területén, 5 éve dolgoztam a szakmában. A nettó vagyonom 19 112 333 forint volt. Saját lakásom nem volt, albiban laktam az élettársammal.
ma 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Szarul fizető, de kényelmes meló (igazából nem is dolgoztam máshol, szóval 7 éve ugyanott).

Van egy örökölt saját lakásom és telkem (pincével).

Valamennyi megtakarítás (10+ millió).

Kocsim nincs, mivel jogsim sincs, de nincs is nagyon szükségem egyikre sem egyelőre (lehet később változni fog ez).

Ja és van egy fos, semmitérő diplomám.

ma 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!