Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 éves korodra mit értél el?

30 éves korodra mit értél el?

Figyelt kérdés
Sikerült-e találni jó fizetésű állást, venni saját lakást, sikeres vállalkozást indítani, stb?

dec. 15. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok éves párkapcsolat után házasság és épp, hogy az első gyermekünk megszületett (bár akkor már majdnem 31 voltam). Szakmai (IT) úgymond 'karrierem' épp elindult, bár ezt csak így utólag visszatekintve tudom rá mondani. Pénzt beosztottuk, így némi megtakarítás mindig volt, köszönhetően annak is, hogy saját autót csak a 3. gyermekünk születése előtt vettünk.
dec. 16. 03:01
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Jól fizető állás, akkor már új autóm volt kp-ra. Vehettem volna lakást is, de akkor még fiatal voltam, és fontosabb volt az autóval menőzni :). Lakást végül 37 évesen vettem, újépítésűt, Bp belváros közel.
dec. 16. 10:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen tanultam új szakmát, 3 éves munkámat nem szerettem, 1 évvel később váltottam kicsit több pénzért és sokkal jobb környezetbe. De ennyi, családi lakásban maradtam és egyedül maradtunk párommal. Igazából akkor még jobb volt ez a pénz, most kissé szutyok.
dec. 16. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Házasság, a második gyerek akkor született, saját ház vásárlása épp folyamatban volt (hitellel), volt egy autónk (nem új).

Épp szabadúszó voltam marketing területen, kb 4 órában kerestem annyit, mint egy főállású alkalmazott ilyesmi poziban, kicsit talán többet is. Többet a két gyerek mellett nem igazán akartam dolgozni, de nem is tudtam volna (én vagyok az anyuka, én voltam gyeden).

dec. 16. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs senkim,pénzem se,párom se,semmi. Egy autóm van.
dec. 16. 12:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen még csak kocsi, albi, barátnő volt a lista. 35 évesen újabb kocsi, saját lakás, feleség, gyerek. A 30 nem határidő semmire. :)
dec. 16. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
31 vagyok, van saját hitelmentes lakásom egy külső kerületben, kb 7 millió megtakarításom, a fizetésem jónak mondható, autóm nincs, BKV-val járok. Párkapcsolat, családalapítás terén lemaradtam.
dec. 16. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:
4%
De kis magyaros, mások "zsebében" turkáló kérdés ez itt tessék kérem alássan...
dec. 17. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Pont az a "magyaros", ha nem merünk beszélni róla, hogy kinek miből lett mi.
dec. 17. 18:27
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as, én sosem értettem, hogy miért kell az ilyeneket titkolni. Nem felvágás, ha én kérdezem, a masik meg akkor már eldicsekszi. Ha valaki nem akarja megmondani, mert szégyelli, azt is megértem. De semmi gond sincs szerintem a kérdéssel.
dec. 17. 18:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!