Marcika1558 kérdése:
Most készülünk tiszavasváriból miskolcra kötlözni. Kaptam egy állásajánlatot, 8 órás mérnöki munka, multinál. Nettó 400at fizetnének, albérletet meg láttam 100e Ft ért is! Ebből Miskolcon jól el tudnánk lenni? 3-an vagyunk.
Figyelt kérdés
dec. 13. 10:37
11/15 anonim válasza:
Nem minden mérnök keres jól.
Ahol végeztem volt cérnamérnöki kar is, nagyjából e körül keresnek.
12/15 A kérdező kommentje:
10-es neked elmentek otthonról? Most költözünk Miskolcra, mert csomó ismerősöm ott lakik, és jól keres… Illetve 400e Ft már bocsi de szerintem nem rossz fizetés…
dec. 13. 16:53
13/15 elistvan válasza:
Minden viszonyítás kérdése. Egy Boschban biztos kevés mérnökként, de egy minimálbéres közmunkához képest elmegy. El lehet tengődni belőle.
14/15 anonim válasza:
KAMU! Egy mérnök sokkal többet keres (miskolci mérnök vagyok :)) és nem ilyen gyász a helyesírása, meg nem mondd olyanokat, hogy Miskolc egy fejlődő város, mert tud tájékozódni.
15/15 A kérdező kommentje:
Istenem… ezek az emberek… Írd már be az internetre légy szíves, hogy Miskolc mérnök fizetések, vagy keressél állást és nézd meg mit írnak. Azért mert te megkapsz 450et, mert évek óta ott vagy, még nem kell mást leszólni. Amúgy meg ha nem lenne fejlődő Miskolc nem fizetnének ilyen béreket. A legtöbb hirdetésben ott van a kiajánlott bér okoska. Te sose voltál mérnök, még szenvedsz a fősulin és irreális álmaid vannak…
dec. 19. 05:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!