Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmondanátok a munkahelyeteken...

Elmondanátok a munkahelyeteken, hogy terhesek vagytok, ha éppen elő akarnának léptetni?

Figyelt kérdés
4 éve dolgozom egy cégnél, közben szakirányú végzettséget szereztem, sokat tanultam a szakmáról, és mivel elégedettek a munkámmal, felajánlottak egy magasabb munkakört. De közben terhes lettem, és most nem tudom elmondjam-e előléptetés előtt ezt, vagy várjam meg amíg aláírjuk az új szerződést. Sokat dolgoztam ezért, 150%-ot teljesítettem évekig, de tudom, hogy néhány hónap múlva meg otthon maradok babázni évekre (szeretnék a gyerekkel otthon lenni 2-3 évig). Te mit tennél?

dec. 12. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Elmondanám mielőtt előléptetnek
Utána mondanám csak el
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Szemrebbenés nélkül előléptetés után mondanám el.
dec. 12. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Az attól függ. Ha a főnök vagy rokona az apa, akkor elmondanám, egyébként nem.
dec. 12. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ők pl egy percet se gondolkodnának rajta leépítéskor, hogy kitegyenek, hiába is teljesítettél 150%-ot évekig.
dec. 12. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen körülmények között én nem vállalnám el a előléptetést. Ha valóban évekig otthon szeretnél maradni, akkor gondolom a munkáltatónak más embert kell felvennie/kineveznie, hiszen addig is el kell látni a feladatot/munkakört. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz viszatérésékor, ha abba a munkakörbe mész vissza amiben 4 éves tapasztalod van, és nem néhány hónapos.
dec. 12. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Pozíciótól függ. Mennyire lesz nekik nehéz pótolni, mennyire esélyes hogy ezt újra felajánlják GYED után, mennyivel másabb a feladatkör. Meg milyen a kapcsolat magával a céggel, normálisan kezelik-e a GYED-ről visszatérőket stb.
dec. 12. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
2-3 évig otthon akarsz maradni? Minek?
dec. 12. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Elmondanám, ha utána is ott szeretnék dolgozni.
dec. 12. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
A saját dolgaidat figyeld, a cég érdekeit ne nézd, magyarán sz.rd le. Ha az előléptetéssel fizetésemelés is lesz, akkor azt várd meg és utána mond. Ha nem akkor kb. tökmindegy mikor jelented be.
dec. 13. 05:54
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el, hiszen úgyis kell helyetted új embert keresniük. Lehet ha nem mondod el a régi helyedet sem kapnád vissza, nemhogy az újat, mikor vissza akarsz térni.
dec. 13. 06:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit vársz a cégtől hozzáállás tekintetében is oda akarsz-e visszamenni majd dolgozni
dec. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!