Pénzkeresés? Vagy mire gondolsz? Én nem a cégért létezek, a munkahelyem csak egy bevételi forrás ahol igyekszem jól elvégezni a munkámat. A célom, hogy legyen pénzem, amin saját ingatlant tudok venni és végre családot alapíthatok.
A tervezés úgy 95% ban nem túl izgalmas, az a maradék 5% legalább élvezetes szellemi kihívást ad, de ott is sokszor a jogszabályi rengetegben való keresgélés a feladat (nálunk).
Alapból szeretem a kihívásokat, szeretek olyan problémákra megoldást találni melyekre másnak nem sikerült, hiszen ezért tanultam oly rengeteget.
Ehhez sokszor olyan dolgoknaK kell utánajárnom, megtanulnom, amiket eddig nem is tanultam.
Ez mind az agyműködésemet is még tovább fejleszti, serkenti, szóval még jól is járok.
És mindezt még jól meg is fizetik.
nem érzem, hogy hatalmas, jelentőségteljes célja lenne a munkámnak. egy apró láncszem vagyok a fejlesztésben, a megvalósuló végeredményt gyakran nem is látom, de ha mégis, akkor sem érzem sajátomnak. na meg önmagában sem az egyének életét, sem a társadalom helyzetén nem változtat különösebben. ha kivennének a fejlesztésből, talán egy egész picit rosszabb hatásfokkal működne a cég egy-két terméke, és ennyi.
mentálisan sok az érdekes kihívás, de végső soron akkor is csak egy jól fizető szellemi maszturbáció az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!