Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát ajánlotok...

Milyen munkát ajánlotok levelező egyetem mellett?

Figyelt kérdés

Ahol most dolgozok nagyon nagyon gyűlölöm, és le akarok lépni innen. Az egyetem heti egyszer van szombaton, meg minden szerdán magántanárhoz járok, amit nem tudok eltolni máskorra. Ahol most vagyok magamnak írom a beosztásom, de kb ennyi jó van az egészben. A fizetésem hónapról hónapra kevesebb, de az óra ugyanannyi, a kollégák rosszindulatúak, a főnökök csesztetnek, stb.

Van négy szakmám, egy informatikával kapcsolatos, de ahhoz abszolút nem értek, van földmunkagépre jogsim, de oda tapasztalat kell, az meg nekem nincs, van építőipari szakmám, de abban sem vesznek fel, mert nincs tapasztalatom, meg van az amiben most dolgozom, de ettől már hányok. Szeptemberig kéne valami meló csak, de én addig már nem bírom itt ki, ahol most vagyok.

Tudom, nem sok esély van, hogy találok ilyet, ahol heti 2 napot is elengednek állandóan(tanárhoz csak márciusig fogok járni), de azért megpróbálom.

Ha számít valamit, akkor Győr-Moson megyéről van szó, és már néztem mindenhol munkát, Győrben, Sopronban, Óváron, Sárváron, Szombathelyen, stb. De nem nagyon láttam rugalmasabb helyeket, mindenhol 3 műszak van, meg ilyenek, ami nekem abszolút nem jó. Egy műszak kéne, és bolt nem jöhet szóba, sor mellé meg maximum karbantartónak/gépbeállítónak mennék, de ilyen jellegű helyre már adtam be önéletrajzot.

Nyilván nem azt várom, hogy ide írjatok nekem állásajánlatokat, csak jó lenne valami tipp, hogy ti mondjuk mit dolgoztok/dolgoztatok levelező mellett.

dec. 9. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szállodai recepciós. Irodaház recepciós, diszpécser, stb.
dec. 9. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ügyfélszolgálaton dolgoztam levelező munkakörben, miközben tanultam.
dec. 9. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hol csináltad, milyen cégnek?
dec. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!