Munka mellett melyiket érdemesebb? Estin szakmunkásképző vagy levelezőn egyetem?
Figyelt kérdés
Valami gazdasági szakra mennék egyedemre
De van már egy diplomám, amit egy büfészakon szereztem és nem tudok boldogulni vele. Szóval szívem szerint szakmát tanulnék, a tököm tele van már az egyetemmel, nem akarok mégegy diplomát.. De munka mellett meg lehetetlenség megoldani az esti képzést.. Levelezőn egyetem sokkal könnyebb lenne.
2020. nov. 25. 03:41
1/8 anonim válasza:
Ha "lehetetlenség megoldani", akkor miért kérdés, hogy tegyed-e?
3/8 A kérdező kommentje:
Mert délután 3-kor kezdődik az esti tagozat, heti 3 alkakommal, én meg dolgozik 4-ig
2020. nov. 25. 15:13
4/8 anonim válasza:
szerintem lelehet bizniszelni az oktatókkal, hogy 2 órát késel, csak kérdés, hogy mennyire ragadnak rád majd a dolgok.
Ilyen szakmunkás okj-t olyannak érdemes csinálnia, aki pl benne dolgozik már évek óta, csak a papír kell neki.
Milyen egyetemi képzésen gondolkodtál?
5/8 anonim válasza:
Ha az egyetemi szak nem egy ujabb bufe szak akkor menj egyetemre.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem OKJ, hanem esti képzés
Valamilyen közgazdász képzést
De szakmát akarok tanulni, eleget szívtam már egyetemen. És fizikai munkára vágyok
2020. nov. 26. 13:34
7/8 anonim válasza:
Ha fizikai munkára vágysz, akkor semmi értelme a közgazdász képzéseknek
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, de meg kell oldani az esti képzést, harmadszor írom le
2020. nov. 27. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!