Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet az oka annak, hogy 2...

Mi lehet az oka annak, hogy 2 Wolt futár nem ugyanannyit keres?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel mádodállásban futárkodunk és nem panaszkodunk a keresetre.

Van egy másik ismerősöm aki főállásban csinálja és szinte alig keres vele.

Napi 10-12 órákat kint van és novemberben 100 ezret keresett vele össz-vissz (nem a költségei után, hanem össz-vissz ennyi címpénze jött össze)

Mind2en biciklivel nyomjuk, én most a hétvégén 3 nap alatt majdnem megkerestem azt a pénzt amit Ő egész hónapban.

A másik ismerősöm aki másodban nyomja mint én, autóval nyomja, de többet tud elvinni, így Ő még többet kaszál vele.

Az ismerősömnek többször elmondtam, hogyan csinálja, de nem tudok rájönni mi lehet a baj...

Hogy lehet ekkora kontraszt 2 futár keresete között?

Az app neki kevesebb címet ad? Rosszul csinálja?

Ugyanabban a városban nyomjuk

dec. 9. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet neki 12 órába telik kivinni annyit mint neked 1-ben
dec. 9. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy válogatós és minden második címet elutasít. De az fix, hogy valamit nagyon rosszul csinál. Ha 1 hónap alatt keresett 100at, abból majd 88 az adó. :D
dec. 9. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Lassan teker, nem fogad el minden címet/nagyobb szünetet tart, rosszabb területén dolgozik, ahol kevesebb a borravaló és messzebb vannak a címek. Az is lehet, hogy hazudik és valójában nem dolgozik annyit, amennyit állít.
dec. 9. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmikre gondolok... ebben a városban van holt időszak, az a nyár, de még akkor is többet kerestem mint Ő...

Pénteken, esőben, rossz területen próbált hurcibálni az app, kihúztam magam offline és vissza tekertem a szokásos várakozási területre, utána húztam vissza magam, hogy be romoljon az eldogadási arányom... lehetséges, hogy Ő ezekre a trükkökre nem jött rá? :/

dec. 9. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Jutalékos-e ez az állás?
dec. 9. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem... csak címpénzt meg borravalót fizet
dec. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!