Mi lehet az oka annak, hogy 2 Wolt futár nem ugyanannyit keres?
Van egy ismerősöm akivel mádodállásban futárkodunk és nem panaszkodunk a keresetre.
Van egy másik ismerősöm aki főállásban csinálja és szinte alig keres vele.
Napi 10-12 órákat kint van és novemberben 100 ezret keresett vele össz-vissz (nem a költségei után, hanem össz-vissz ennyi címpénze jött össze)
Mind2en biciklivel nyomjuk, én most a hétvégén 3 nap alatt majdnem megkerestem azt a pénzt amit Ő egész hónapban.
A másik ismerősöm aki másodban nyomja mint én, autóval nyomja, de többet tud elvinni, így Ő még többet kaszál vele.
Az ismerősömnek többször elmondtam, hogyan csinálja, de nem tudok rájönni mi lehet a baj...
Hogy lehet ekkora kontraszt 2 futár keresete között?
Az app neki kevesebb címet ad? Rosszul csinálja?
Ugyanabban a városban nyomjuk
Én is ilyesmikre gondolok... ebben a városban van holt időszak, az a nyár, de még akkor is többet kerestem mint Ő...
Pénteken, esőben, rossz területen próbált hurcibálni az app, kihúztam magam offline és vissza tekertem a szokásos várakozási területre, utána húztam vissza magam, hogy be romoljon az eldogadási arányom... lehetséges, hogy Ő ezekre a trükkökre nem jött rá? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!