Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Wolt/Foodora futár munkával...

Wolt/Foodora futár munkával kapcsolatban lenne pár kérdésem. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pontokba szedem a kérdéseket, így talán egyszerűbb a válaszadás. Mindenkinek előre is köszönöm aki segít.

1. Főállásban autóval dolgozni mennyire éri meg? Pest mellett lakom, nem akarnék mindennap kerékpárt hurcolni.

2. Autóval bár költségesebb, de hatékonyabb is a munkavégzés? Tehát valamivel érdemesebb, mint biciklivel?

3. Könyvelőt előre kell intézni? Úgy tudom, az app a regisztrációnál már kéri a szerződéshez, hogy EV vagy más konstrukcióval dolgozol. Mi a sorrendje ennek?

4. Mennyi idő mire el tud kezdeni az ember dolgozni?

Köszönöm!

nov. 5. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
engedjétek már el ezt, nem fehér embernek való
nov. 5. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Olvastam rengeteg negatív kommentet/kritikát, de nem értem. Kulturált módon, autóval kaját szállítani A ból B be. Szociális fóbiám van, nem tudok hagyományos munkahelyekre beilleszkedni és ott hosszú távon jól működni, így arra gondoltam, hogy ez egy elég individuális munka amit egyedül csinál az ember, szóval testhezálló lenne nekem.
nov. 5. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

1. Az autódtól függ. Ha veszel egy 200 ezres taligát, akkor valószínűleg elég sok javítási költséged lesz. Ha van lehetőséged egy jobb állapotúval dolgozni, akkor úgy jobb. Tehát ettől igen erősen függ, hogy mennyire éri így meg.

2. Igen, mert ad messzebbi címeket és nehéz rendéléseket. Illetve te is jobban bírod, mintha egész nap bicikliznél.

3. Igen, már a regisztrációnál kérik.

4. Lehet, hogy 1 hét múlva visszajeleznek, de lehet, hogy több hónap, akár fél év is lehet. Ezt nem lehet megmondani pontosan.

Kérdezz még nyugodtan, ha gondolod.

nov. 6. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
nov. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!