Jár így álláskeresési járadék?
Alkalmi munkavállalóként is meg kell lenni-e az egyéves munkaviszonynak, máskülönben nem kapsz semmit.
Legalábbis én így tudom.
Egyébként sorban szórják ki az embereket a munkaügyiközpontból, azonnal elküldenek x és y helyre dolgozni, nem igazán akarnak senki után fizetni, csak akkor ha nagyon muszáj.
"Egyébként sorban szórják ki az embereket a munkaügyiközpontból, azonnal elküldenek x és y helyre dolgozni, nem igazán akarnak senki után fizetni, csak akkor ha nagyon muszá"
Te miről beszélsz? Az álláskeresési járadék az jár mindenkinek 1 év munkaviszony után. Nem küldenek el senkit sehova. Ha egy napig vagy álláskereső akkor is fel tudod venni a járadék 80%-át egy összegben.
Ma voltam a munkaügyiben. Igen, beleszámít az alkalmi munka is. Ez jó hír mert azt sejtettem hogy nem számít bele.
Illetve azt nem kérdeztem meg hogy járulékilag beleszámítve, de ezek szerint járulékilag nem számítódik bele, de a napok ami munkával telt abba beleszámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!