Van-e értelme elmenni a mikulás váróra?
Külföldön élek és egy közeli város magyar kultúr közössége a mai napon szervez egy mikulás váró gyereknapot anyukáknak és kisgyerekeknek.
25 éves férfi vagyok, se gyerekem, se nem érdekel a mikulás. Azért mennék oda, hogy utánakérdezzek van-e valami munka magyaroknak. Mert se nem beszélem a helyi nyelvet, se nincs semmi munkatapasztalatom, se nincs szakmám.
Van értelme elmenni és a mai napomat erre áldozni?
Svédország... De nem, nem megyek haza. Nem fogom megint hallgatni a húsüzemet hajnali 4-kor alattam, hogy megint tönkremenjen a hallásom és az idegeim, miközben anyám még veszekszik velem minden szaron.
Inkább halál.
Martin, basszus, már megint rádjött a világfájdalom? Havonta itt vergődsz, mindig ugyanaz, semmit nem megy előre a történet.
Utálsz dolgozni - nem tudod miből élj meg - te nem leszel rabszolga - inkább véget vetsz az életednek.
Kihagytam valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!