Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van-e értelme elmenni a...

Van-e értelme elmenni a mikulás váróra?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és egy közeli város magyar kultúr közössége a mai napon szervez egy mikulás váró gyereknapot anyukáknak és kisgyerekeknek.

25 éves férfi vagyok, se gyerekem, se nem érdekel a mikulás. Azért mennék oda, hogy utánakérdezzek van-e valami munka magyaroknak. Mert se nem beszélem a helyi nyelvet, se nincs semmi munkatapasztalatom, se nincs szakmám.

Van értelme elmenni és a mai napomat erre áldozni?

nov. 30. 14:04
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Svédország... De nem, nem megyek haza. Nem fogom megint hallgatni a húsüzemet hajnali 4-kor alattam, hogy megint tönkremenjen a hallásom és az idegeim, miközben anyám még veszekszik velem minden szaron.

Inkább halál.

dec. 3. 15:13
 32/42 anonim ***** válasza:
48%
na jó lehet ez troll kérdés inkább :D én meg itt etetem :D
dec. 3. 15:20
 33/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Szar életem van, ez igaz, nagyon szar, de minden amit írok igaz...
dec. 3. 15:26
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Martin, basszus, már megint rádjött a világfájdalom? Havonta itt vergődsz, mindig ugyanaz, semmit nem megy előre a történet.

Utálsz dolgozni - nem tudod miből élj meg - te nem leszel rabszolga - inkább véget vetsz az életednek.

Kihagytam valamit?

dec. 3. 16:55
 35/42 A kérdező kommentje:
#34 Igen, minden nap rámjön ez.
dec. 3. 17:04
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
És nem lehetne, hogy máshol vergődj a világfájdalmaddal? Itt kb. hetvenszer megkérdezted már ugyanezt, sosem fogadtál meg egyetlen tanácsot sem, mindig mindenkinél jobban tudsz mindent, ráadásul folyamatosan ingyen akarsz élni. Hát akkor tedd azt, szépen, csendben, de ne rontsd itt a levegőt.
dec. 3. 17:09
 37/42 A kérdező kommentje:
Ajánlj más helyeket. Nem nagyon van hasonló kaliberű oldal.
dec. 3. 17:42
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál már elmenni pszichológushoz?
dec. 3. 20:31
 39/42 A kérdező kommentje:
Igen. Hasztalan mind.
dec. 3. 20:58
 40/42 anonim ***** válasza:
47%
A Svédországi börtönök jók. Ajánlom azokat
dec. 3. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!