Van-e értelme elmenni a mikulás váróra?
Külföldön élek és egy közeli város magyar kultúr közössége a mai napon szervez egy mikulás váró gyereknapot anyukáknak és kisgyerekeknek.
25 éves férfi vagyok, se gyerekem, se nem érdekel a mikulás. Azért mennék oda, hogy utánakérdezzek van-e valami munka magyaroknak. Mert se nem beszélem a helyi nyelvet, se nincs semmi munkatapasztalatom, se nincs szakmám.
Van értelme elmenni és a mai napomat erre áldozni?
hogy élsz?
hol élsz?
ha nincs munkád, nincs pénzed, ki tart el?
hogy van ez?
minek vagy kint ha semmihez nem értesz?
üdv Írből
kiderült már hogy ha nem dolgozol hogyan tudod magadat eltartani?
vagy félsz írni? de akkor minek tetted fel a kérdést?
ne legyél már gyászkereszt azt írj meg mert őszintén érdekel, hogy nem halsz éhen ennyi ésszel....
10, az ilyen arcok miatt telefonálok anyámmal inkább franciául az utcán XD
egyszer bementem egy boltba ruhát venni, valahol a külföld nevű helyen, életem harmadik munkahelyén életem első karácsonyi munkahelyi ünnepségére, őszinte leszek, kicsit el voltam veszve, hát felhívtam anyát, ő ért az öltözködéshez... akkor még magyarul telefonáltunk, mert fiatal és naív voltam, megbeszéltük hogy milyen szabást és színt keressek, leteszem, ruhaállvány túloldaláról felbukkan valami random kiscsaj, hogy ő a szandi, és tök jó hogy nekem van munkám, mert az ő pasija is éppen munkát keres, beajánlom-e hozzánk... azt se tudta szerencsétlen kis nyomink, hogy hol dolgozom, de azért ajánljam az aktuális péniszt... szóval ja, sok ilyen van.
(szandikát elküldtem a francba, annyira naív sosem voltam, hogy idegent bárhová beajánljak azért)
És miért kellett megalázni szegény szandit 16? Kétségbe volt esve, érdeklődött...
#17 Mert hazamenni nagyobb hacacáré, mint kint találni gyorsan valamit akár ünnepek alatt. Meg nem azért jöttünk ki, hogy 2 hónap után hazamenjünk.
de nem fogsz találni semmit ha nem beszéled a nyelvet és nincs képzettséged
mi a tökömnek mentél ki egyáltalán? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!