Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van-e értelme elmenni a...

Van-e értelme elmenni a mikulás váróra?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és egy közeli város magyar kultúr közössége a mai napon szervez egy mikulás váró gyereknapot anyukáknak és kisgyerekeknek.

25 éves férfi vagyok, se gyerekem, se nem érdekel a mikulás. Azért mennék oda, hogy utánakérdezzek van-e valami munka magyaroknak. Mert se nem beszélem a helyi nyelvet, se nincs semmi munkatapasztalatom, se nincs szakmám.

Van értelme elmenni és a mai napomat erre áldozni?

nov. 30. 14:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%

hogy élsz?

hol élsz?

ha nincs munkád, nincs pénzed, ki tart el?

hogy van ez?

minek vagy kint ha semmihez nem értesz?

üdv Írből

dec. 1. 02:19
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldre mentel hogy szarabb eleted legyen mint itthon :)) gratulalok
dec. 1. 05:26
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért mentél ki egy olyan országba, ahol nem beszéled a nyelvet?
dec. 1. 18:00
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

kiderült már hogy ha nem dolgozol hogyan tudod magadat eltartani?

vagy félsz írni? de akkor minek tetted fel a kérdést?

ne legyél már gyászkereszt azt írj meg mert őszintén érdekel, hogy nem halsz éhen ennyi ésszel....

dec. 2. 18:31
 15/42 A kérdező kommentje:
Anyám húgának férje adott kölcsönt, ami elég 2 hónapra, hogy találjak valamit. Azon élek túl jelenleg.
dec. 2. 19:16
 16/42 anonim ***** válasza:
50%

10, az ilyen arcok miatt telefonálok anyámmal inkább franciául az utcán XD

egyszer bementem egy boltba ruhát venni, valahol a külföld nevű helyen, életem harmadik munkahelyén életem első karácsonyi munkahelyi ünnepségére, őszinte leszek, kicsit el voltam veszve, hát felhívtam anyát, ő ért az öltözködéshez... akkor még magyarul telefonáltunk, mert fiatal és naív voltam, megbeszéltük hogy milyen szabást és színt keressek, leteszem, ruhaállvány túloldaláról felbukkan valami random kiscsaj, hogy ő a szandi, és tök jó hogy nekem van munkám, mert az ő pasija is éppen munkát keres, beajánlom-e hozzánk... azt se tudta szerencsétlen kis nyomink, hogy hol dolgozom, de azért ajánljam az aktuális péniszt... szóval ja, sok ilyen van.

(szandikát elküldtem a francba, annyira naív sosem voltam, hogy idegent bárhová beajánljak azért)

dec. 3. 00:27
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
de miért nem megy haza a francba? úgy se fog semmit találni, főleg most, hát jönnek az ünnepek
dec. 3. 00:32
 18/42 A kérdező kommentje:

És miért kellett megalázni szegény szandit 16? Kétségbe volt esve, érdeklődött...

#17 Mert hazamenni nagyobb hacacáré, mint kint találni gyorsan valamit akár ünnepek alatt. Meg nem azért jöttünk ki, hogy 2 hónap után hazamenjünk.

dec. 3. 12:11
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

de nem fogsz találni semmit ha nem beszéled a nyelvet és nincs képzettséged

mi a tökömnek mentél ki egyáltalán? xd

dec. 3. 12:24
 20/42 A kérdező kommentje:
Mert ki akartam próbálni és reménykedtem, hogy felül tudom írni a valóságot. Reménykedtem, hogy az angol is elég lesz és találok valami chilles melót.
dec. 3. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!