Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van-e értelme elmenni a...

Van-e értelme elmenni a mikulás váróra?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és egy közeli város magyar kultúr közössége a mai napon szervez egy mikulás váró gyereknapot anyukáknak és kisgyerekeknek.

25 éves férfi vagyok, se gyerekem, se nem érdekel a mikulás. Azért mennék oda, hogy utánakérdezzek van-e valami munka magyaroknak. Mert se nem beszélem a helyi nyelvet, se nincs semmi munkatapasztalatom, se nincs szakmám.

Van értelme elmenni és a mai napomat erre áldozni?

nov. 30. 14:04
A kérdező szavazást indított:
Menj el, hátha
Nincs értelme, felesleges
Még akár rosszul is sülhet el ha elmész...
20 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Esetleg ha megindokolnátok a válaszotokat, megköszönném.
nov. 30. 14:12
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Te magad írtad: anyukák és kisgyerekek a Mikulást várják majd az eseményen. Egy meseolvasásra se megyünk el azért, hogy munka után érdeklődjünk.. .nem erről fog szólni a mai program, ne ott keress munkát.

Ha ez a közösség rendszeresen összejön, más programokat is csinál, akkor csatlakozz hozzájuk és úgy egyszerűbb lesz kapcsolatokat kialakítanod és segítséget kérned.

De ne a gyerekek ünnepvárását húzd keresztbe azzal, hogy te munkát keresel.

nov. 30. 14:18
 3/42 A kérdező kommentje:
Tehát akkor forduljak vissza? Félúton vagyok a vasútállomás felé. Mi lesz ha még is elmegyek?
nov. 30. 14:29
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész, akkor ott leszel.
nov. 30. 14:42
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogják mondani, hogy nem tudnak róla. Hiszen nem ők a hr. Aztán, ha egyszer jelentkezel oda, majd röhögnek egy jót, h itt a balek a múltkórról
nov. 30. 14:52
 6/42 A kérdező kommentje:

Hazajöttem... Lehet igazatok van, nem látom értelmét odamenni.

#5 Nem oda akartam jelentkezni, hanem így en bloc mindenhova kérdezősködni, hogy tudnak-e valamit.

nov. 30. 15:01
 7/42 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezz körbe helyi fb csoportokban, profession-ön.
nov. 30. 15:05
 8/42 A kérdező kommentje:

Azért is bizonytalanodtam el, mert itt a vérosban jelentkeztem önkormányzati nyelvtanfolyamra és kiderült, hogy a nyelvtanár magyar. Az pedig az elmúlt 2 hétben végigkereste a lehetőségeket a városban és ma küldött sms-t, hogy nincs az égvilágon semmi és mivel nem beszélem a nyelvet, nem nagyon fogok találni.

Ha a nyelvtanár nem tudott mondani semmit akkor random anyukák végképp nem.

nov. 30. 15:06
 9/42 anonim ***** válasza:
61%
LooooooL
nov. 30. 21:42
 10/42 anonim ***** válasza:
86%
El nem tudom képzelni, hogy mennyire kell autistának lenni ahhoz, hogy vadidegen anyukákat akarj zaklatni egy kisgyerekeknek szóló mikulásrendezvényen.
nov. 30. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!