Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, hogy felvegyene...

Mit csináljak, hogy felvegyenek engem a megpályázott állásra?

Figyelt kérdés

Van egy meló, ami igazából egy teljesen átlagos, viszont nekem nagyon kedvező lenne... (Tehát másnak egy sima állás, nekem meg egy álommeló lenne kb)

22 éves vagyok, mondhatni pályakezdő van egy gyakornoki évem és egy egy év melós élet ami egy jó kiképzőtábornak számított. (Ide csak azért mentem mert tapasztalatot akartam szerezni és tudtam, hogy szar hely, szar pénz, viszont tudást nagyon sokat gyűjthetek)

Nyáron random felhívtam a céget, hogy nem e keresnek munkaerőt erre a pozícióra akkor viszont azt mondták, hogy nem.

Most meg szembe jött velem Professionon az álláshirdetésük amit Nov 16.-án raktak fel.

Felhívtam a céget, hogy szeretnék jelentkezni és hogy hova küldjem az önéletrajzom. Elküldtem. Majd utána professionon megnéztem a "jelentkezés gomb" mit csinál és egy harmadik fél HR-s cégnek küldi a jelentkezést.. Ezért három nappal később ott is elküldtem a jelentkezésem, előtte megírtam egy motivációs levelemet, hátha ezzel nagyobb sikerem lesz.. és ezt elküldtem a harmadik félnek is a jelentkezéses oldalon mindennel (önéletrajz, bérigény stb.), meg a 3 nappal ezelőtt küldött jelentkezős email-emre is válaszoltam magamnak, hogy még mindig nagyon érdekel a lehetőség és tessék itt a motivációs levelem.

Eltelt egy hét, semmi válasz csak egy automatikus üzenet, hogy a harmadikfélnek sikeresen elküldtem a jelentkezésem.

Mi a francot csináljak, hogy megszerezzem az állást?

Olyan opciókra gondoltam, hogy jövőhéten felhívom a céget, hogy megkapták-e a jelentkezésem, egyébként én voltam az aki érdeklődött nyáron hátha van szabad hely, meg nagyon szeretném az állást, mikor kapok további infót a jelentkezési folyamatról stb...

És/vagy

A HR-s céget hivom fel, hogy heló mizu, vagy csak besétálok a céghelyükre és improzok valamit hogy vegyetek már fel oda lécci

Meg

Találtam egy ott dolgozó srácot, igazából kinyomoztam mint valami internet FBI, hogy bejelizem FB-n azt irogatok neki, hogy szolj már lécci fönöködnek hivjon be interjura köszi, fizetem a söröd ha már kollégák vagyunk...

Mit tudnék csinálni? Itt telnek a napok a depresszióm meg egyre mélyebb

ma 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ez nem így működik.
ma 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne keresd őket minden létező felületen, mert ellenkezőjét váltja ki. Jelenetkeztél, motivációs levelet is küldtél, most várj, amíg visszajelznek.
ma 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyél jobb mint a többi jelentkezö
ma 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam h megcsorgetem őket h mutassam feléjük a lelkesedesem es h mennyire akarom az állást (tehat ha felvennenek megbecsulnem a munkam es nem 2 orakat kakilnek a wcn)
ma 19:06
 5/6 nb2019 ***** válasza:
Ahogy a 2-es írta, az sem jó, ha "túltolod" és a kétségbeesést látják rajtad, hogy neked nagyon kell ez a cég, és pozíció. Az az igazi, amikor a cég érzi azt, hogy nekik kellesz te nagyon. (Persze ezt nem pályakezdőként éred el.) Nézz mást is, képezd magad, egyrészt addig is "elfoglalod magad" és nem ezen a cégen pörögsz, másrészt kitudja, lehet sokkal jobb jön szembe.
ma 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért akarsz mégjobban megalázkodni?

Ezt már ott elcseszted, hogy 2 csatornán jelentkeztél. Felejtsed el!

ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!