Profession.hu-n általában mennyi ideig van fent egy hirdetés? Megvárják az összes jelentkezőt, és csak azután hivnak be embereket, vagy már közben is, amig még kint van a hirdetés?
Sok cégről el tudom képzelni, hogy megvan már addigra, kit vettek fel (ált. valamilyen csókos), amikor felrakják a hirdetést, és csak a formalitás kedvéért hirdetik meg, vannak olyan rafináltak. Nem hiába nem képesek sokszor még egy elutasító levelet sem küldeni, az esetek többségében le van már játszva előre.
Persze vannak kivételek.
Mondjuk azt nem értem ha nem felelek meg akkor minek utaztatjátok az embert?
Ott az önéletrajz, látjátok a szerencsétlent ,hogy van-e annyi , olyan tapasztalata ami nektek kell. Sok helyre már bérigény kell... Azt is látjátok.
Aztán interjún még " ahhh de jó vagy öcsém ez kell nekünk...jó voltál fasza minden egy hét múlva jelentkezünk" azt másfél hónap múlva se ... Annyit se hogy kinyalhatod hulyegyerek ..
Képes azért felhívni, hogy " jajjj hát 40 perc az út és nem hiszi megéri nekem ennyit ezért a munkáért utazni..." Há b+ jelentkezéskor láttam, hogy nem itt van a sarkon.. meg hadd döntsem már én el 🤦🤦🤦🤦
Nekem volt olyan, hogy leadtam a jelentkezést és már hívott a HR-es konkrétan 5 perc múlva, kb azt se tudtam hol vagyok, mert a hirdetést is épphogy csak átfutottam. De volt olyan is, hogy kirakott a cég vagy 30 álláshirdetést, abból 4 vagy 5 szimpi volt, jelentkeztem rájuk, és kb másfél hónap múlva hívtak, mert ott megvárták míg lejár a hirdetési idő, most is náluk dolgozom, onnan emlékszek erre.
Kettest meg pontozzátok le nyugodtan, egyáltalán nem alaptalan amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!