Álláshirdetésnél miért kérnek bérigényt és miért hívnak be állásinterjúra,ha nem adják meg azt amit kértem?
Az interjuztató mondta nekem,hogy nettó 1400 ft/óra a fizetés náluk.Netségesen kevés.Egy takarító meg egy fizikai munkás is megkeresi a 2000 ft-os órabért.
Tehát miért is hívnak interjúra?Miért rabolják a saját idejüket meg az enyémet is?
Mondjuk az sok mindent elmond,hogy 1-3 havonta adnak fel hirdetést már elég régóta.
Ráadásul állandó délutáni műszakról(14-22 óráig) lenne szó,amit szintén nem írtak a hirdetésben
Az interjuztató mondta nekem,hogy nettó 1400 ft/óra a fizetés náluk.Netségesen kevés.Egy takarító meg egy fizikai munkás is megkeresi a 2000 ft-os órabért.
Tehát miért is hívnak interjúra?Miért rabolják a saját idejüket meg az enyémet is?
Mondjuk az sok mindent elmond,hogy 1-3 havonta adnak fel hirdetést már elég régóta.
Ráadásul állandó délutáni műszakról(14-22 óráig) lenne szó,amit szintén nem írtak a hirdetésben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!