Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláshirdetésnél miért kérnek...

Álláshirdetésnél miért kérnek bérigényt és miért hívnak be állásinterjúra,ha nem adják meg azt amit kértem?

Figyelt kérdés

Az interjuztató mondta nekem,hogy nettó 1400 ft/óra a fizetés náluk.Netségesen kevés.Egy takarító meg egy fizikai munkás is megkeresi a 2000 ft-os órabért.

Tehát miért is hívnak interjúra?Miért rabolják a saját idejüket meg az enyémet is?

Mondjuk az sok mindent elmond,hogy 1-3 havonta adnak fel hirdetést már elég régóta.

Ráadásul állandó délutáni műszakról(14-22 óráig) lenne szó,amit szintén nem írtak a hirdetésben

ma 10:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Az interjuztató mondta nekem,hogy nettó 1400 ft/óra a fizetés náluk.Netségesen kevés.Egy takarító meg egy fizikai munkás is megkeresi a 2000 ft-os órabért.

Tehát miért is hívnak interjúra?Miért rabolják a saját idejüket meg az enyémet is?

Mondjuk az sok mindent elmond,hogy 1-3 havonta adnak fel hirdetést már elég régóta.

Ráadásul állandó délutáni műszakról(14-22 óráig) lenne szó,amit szintén nem írtak a hirdetésben

ma 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Én pályáztam állásra, bele írtam a jelentkezési e-amilbe hogy esti tanulmányokat folytatok, ami miatt ilyen és ilyen munkabeosztásba tudnék munkát vállalni. Felhívtak telefonon hogy jöjjek be interjúra, ott is elmondtam ugyan ezt "jó jó, jöjjek be interjúra és akkor megbeszéljük". Jó bementem három perc után kiderült hogy nem tudják biztosítani azt a munkaidő beosztást, így feleslegesen rabolták a drága időmet.
ma 11:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Rájuk borítanám az asztalt ilyenkor.....én már arra is gondoltam,hogy azért hívnak csak be interjúra,hogy legyen dolguk.
ma 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Az már tényleg a pofátlanság csúcsa, mikor az önéletrajzon kérik a bérigényt, interjúzol és még alul akarnak lőni. Kb az 1000 forintos használtcikk alkuzodás szintjén kezelik.....
ma 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!