Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségel milyen karrierre számíthatok?
Figyelt kérdés
nov. 26. 19:53
3/11 anonim válasza:
Semmire. Ez az a végzettség ami sehova nem kell.
4/11 anonim válasza:
Karrier?
Könyvelő, hátralékkezelő, ügyfelezés, mindenféle egyéb irodai/adminsztrációs munka. Karrierhez ez kevés.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkoe semmire sem viszem az életben?
nov. 27. 05:19
6/11 anonim válasza:
Alapnak jó, de mindenképp érdemes továbbmenni. Pénzügy és számvitel alapszakra, illetve egy angol vagy német nyelvtudás sem árt. Önmagában ez már nem elegendő. A munkáltatók is a minél magasabban képzett munkaerőt keresik.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem megyek 30 évesen egyetemre
nov. 27. 11:15
9/11 anonim válasza:
Kezdetnek jó teljesen aztan ha majd elkezdesz dolgozni kitalálod hogy merre tovabb
10/11 anonim válasza:
"Akkoe semmire sem viszem az életben?"
KARRIER szót használtad...
Nyilván dolgozni lehet általa és sokmindent. De karriert csak ezzel nem fogsz csinálni.
Én is képeztem magam tovább, hogy főkönyvelő legyek a cégemnél, ahol pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel kezdtem.
Majd mentem tovább (jogi vonal), és most a végrehajtásban dolgozom -> követelések behajtása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!