Milyen egy jó gyakornoki önéletrajz?
Figyelt kérdés
Mérnöki gyakornoki állásra szeretnék jelentkezni, nincsen tapasztalatom, nincsen TDK, egyéb versenyeredményem, de elszánt vagyok, fejlődni szeretnék, és megbízható is vagyok, és pontosan azt tanulom, ami a meghirdetett pozícióba vág, csak még nem tartok ott az egyetemen (2. éves vagyok), hogy a szakmában lenne tudásom mert még mindig alapozunk gyakorlatilag. Milyen egy jó gyakornoki önéletrajz? Milyen pontokból áll? Mi alapján továbbítod a döntéshozónak , ha rajtad múlik ennek az első körös elbírálása?nov. 24. 18:14
1/1 anonim válasza:
Cégünkhöz toborzok gyakornokokat is, és ami számít: logikusan felépített, igényes szövegezésű. Ha tantárgyakról írnak röviden, az is jó, pl: Marketing alapismeretek óra: Keresőoptimalizálás módszerei, hirdetéskészítési gyakorlati feladatok.
Valami, bármi ami csak kapcsolódhat az álláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!