Visszamenőleg megkaphatod e és ha igen mennyi időre?
Alapkérdés: melyik céggel van munkaszerződésed? Ha a szerződésben biztosított a juttatás, akkor annál a munkaadónál kellet volna kérni/reklamálni.
Csak a szerződésben leírtat tudod követelni, mást nem..
Be lehet perelni Munkaügyi Bíróságon.
Valószínűleg meg is ítélik neked.
Meg az is valószínű, hogy utána az ürge valami mondvacsinált indokra hivatkozva ki fog rúgni.
Nem gondolnám, hogy így van:
Én kapok, de év elején adószámommal együtt, mert az APEH tudni akarja ki kapja, aláírtam azt a bizonyos papírt.
Innen kezdve, az egy egész évre szóló juttatás és az a papír az erről szóló szerződés.
Korábbi évben más volt a rendszer, akkor erről más papírt írtam alá.
Idén kevesebbet, de kapunk, azaz ez évről évre változik, és mégegyszer csak az követelhető, amiről szerződés vagy papír van.
Ha tudod, hogy felveszik helyetted, akkor a papíron, ami a hatóság felé megy a Te neved van, de nyilván nem a Te aláírásod /hónapról-hónapra kapjuk/, akkor az okirat hamisítás. Ha ezt tudod bizonyítani, nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!