Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudnak az olyan emberek...

Hogy tudnak az olyan emberek jól megélni, akik olyan kamu szakmákat tanulnak mint a "tarot számmisztika"/"indiai fejmasszázs"/"dekoratőr"?

Figyelt kérdés

Az egyik nő akit face-n épp néztem tarott kártya számmisztikát tanult és elég boldog élete lehet a képek alapján.

Indiai fejmasszázst a fodrászom tanul, dekoratőr pedig egy általam felfigyelt szakma.

Kérdésem hogy ezekre mégis hogy van kereslet? Nem csak átba**ások miközben mindehol csak programozót/mérnököt/villanyszerelőt/ápolót/tanárt keresnek?

ma 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerinted egyaltalan nincs semmilyen korulmenyek kozott szukseg fejmasszőrre, vagy dekoratőrre?

Na látod. Ezred annyi kell mint villanyszerelo, de ezred annyi is van belőle.

En is olyan szakmaban dolgozok amirol sosem hallottal, es 1-2M kozott a havi bevetelem.

ma 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy a google-ben láttam fél óra fejmasszázs 7-10e forint. Egy fodrásznak szerintem ez elég jó plusz szolgáltatás és bevételnek sem rossz...
ma 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!