Hogy tudnak az olyan emberek jól megélni, akik olyan kamu szakmákat tanulnak mint a "tarot számmisztika"/"indiai fejmasszázs"/"dekoratőr"?
Az egyik nő akit face-n épp néztem tarott kártya számmisztikát tanult és elég boldog élete lehet a képek alapján.
Indiai fejmasszázst a fodrászom tanul, dekoratőr pedig egy általam felfigyelt szakma.
Kérdésem hogy ezekre mégis hogy van kereslet? Nem csak átba**ások miközben mindehol csak programozót/mérnököt/villanyszerelőt/ápolót/tanárt keresnek?
Szerinted egyaltalan nincs semmilyen korulmenyek kozott szukseg fejmasszőrre, vagy dekoratőrre?
Na látod. Ezred annyi kell mint villanyszerelo, de ezred annyi is van belőle.
En is olyan szakmaban dolgozok amirol sosem hallottal, es 1-2M kozott a havi bevetelem.
Harmincas férfi vagyok. Fenntarthatósággal kapcsolatos szoftver, üzleti és oktatási modelleket fejlesztek
Lényegében nem, én nem értek az IT-hoz, csak tartalmi dolgokkal foglalkozok, akkor is ha épp valami szoftveres megoldásról van szó, ami úgy a befektetett idő arányában max a munkák ötöde.
Dekoratőrnek tanulni a mai világban nem érdemes. Kihalt szakma, minden üzlet magának dekorál, nem dobnak ki pénzt dekoratőrre.
Hogy egy fodrász fejmasszázst is tanul, jól teszi. Ezzel tűnik ki az összes többi fodrász közül, tudja bővíteni a vendégkörét.
A tarot számmisztika meg... Kb mintha a boltban játékpénzzel akarnál fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!