Mit jelent a 888 szám ilyen kontextusban? (Név számmisztika)
Szerettem volna megváltoztatni a vezetéknevemet, több okból is.
Édesapám elhagyott, így nem szerettem volna az ő nevét viselni, emellett eléggé szegény körülmények között élünk Budapesten. Öreg a házunk,a telek hidegek.
Eddig az évig nem fordítottam ekkora figyelmet a számmisztikának. Pár hónapja egy kedves hölgytől kértem segítséget, hogy a karrier és pénz szempontjából melyik családnevet vegyem fel.
Elkezdodott egy hosszú és nehéz procedúra. Dédmamám nem itt, hanem Felvidéken született. De szerencsére a születési anyakönyvi kivonata honosítva lett, így fel tudtam venni a nevét, megoldódott minden.
Lényeg: Amikor felvettem a nevét (a név száma is 8) az 2024.08.08 volt.
Ilyen kontextusban (2+2+4=8) a 888 (plusz a név 8) utalhat arra hogy jobb anyagi helyzetbe kerülünk? El szeretnénk adni a házunkat és új életet kezdeni picit messzebb, jó körülmények között.
Köszönöm a segítségeteket! ☺️
Hát mindenképp gyökeres megújulást jelent 3 szinten..Anyagi/fizikai,lelki és szellemi,de ez nem numerológia,hanem üzenetként fogható fel (mivel ekkora véletlenek nincsenek, hogy a teljes neved száma + a dátum) pl: Angyali számoknak nyugodtan utánanézhetsz ha annyira ragaszkodsz hozzá. :)
De a numerológia minden egyes számot összead, amíg a végeredménynek egyet kap, kivéve a dupla mesterszámokat..
Nyilván a névszámok is rezgés így információ értékűek de nem keverjük a dátummal sem, csak ha szintén üzenet jellegűek..
Külön rákereshetsz a 8-asra is,sok sikert az új nevedhez.. :)
Akkor ennél már csak jobb lehet. :) Vigasztaljon a tudat, hogy középiskolai történelem tanáromat nemrég láttam viszont Auchan vevőszolgálatosként, de a legutóbb pl. a Tescóban lévő idős hapsi pénztáros nézett ki úgy az újjoncos kapkodásával,mint akit most állítottak be az ügyvezetői székből..annyira jól vasalt volt és gyanúsan ápolt :)
Szóval mindannyian küzdünk most..A rokonok,nem megfelelő barátok leválása meg aszem elkerülhetetlen, amikor értékrendek, jövőt építő szándékok ütköznek egymással,(ráadásul a teljes életszínpad átrendeződőben),erről én is sokat mesélhetnék..
A dátum ameddig viseled az új nevet, mindenképp meghatározó, az egy újjászületés volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!