Volt osztálytársamnak csak 8 ált iskolai végzettsége van és egy nagyon jól fizető állása van jelenleg is és mindíg is jók voltak neki. Hogy csinálj? Igaz lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettünk és felhoztam neki. Nevetve mesélte, hogy olyan munkahelyeken dolgozik ahol érettségi kellene. Mondom de hogy? Úgy, hogy azt mondja van neki és elmegy az interjúkra is de nem kérik el tőle sem a bizit sem a másolatot. Igaz lehet ez? Nem akarom elhinni. Van ilyen, hogy nem kérik el bemutatásra?nov. 21. 12:42
11/11 anonim válasza:
Mióta dolgozik azon a helyen? Ha 30 éve, akkor talán el tudom képzelni. De mostanában ha meghirdetnek egy állást, és van rá 200 jelentkező, tuti, hogy 8 általánossal még csak be sem hívják interjúra. Érettségit, diplomát bekamuzni elég lutri, ahogy előttem is írták a felvételkor általában bekéri a HR. Biztosan bukta a felvételt, ha ott kiderül, hogy hazudott.
A másik lehetőség, hogy valami ismerős vette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!