Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Osztály kirándulásra megyünk...

Osztály kirándulásra megyünk a liszt ferenc repülőkiállításra, és az egyik osztálytársam mondta hogy nemlehet bevinni táskát, de én ezt a honlapon egy szóval se olvastam. Aki volt már az megmondaná a tutit létszi?

Figyelt kérdés

#repülőtér #fontos #repülőkiállítás
2017. okt. 24. 19:16
 1/4 TappancsMancs ***** válasza:
Én kétlem amúgy mivel ez egy múzeum és még a reptér nyilvános várójába is bemehetünk táskával. Sőt aki repül az is vihet magával táskát. Egy különálló múzeumba meg naná hogy bemehetünk. Továbbá a honlapon feltüntették volna.
2017. okt. 24. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az Aeorparkba mentek vagy reptérlátogatásra? Táskát lehet vinni, annyi, hogy ha reptérlátogatásra mentek, akkor ott át fogtok menni ellenőrző kapun, de ettől táskát még lehet vinni.
2017. okt. 24. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Első, te nem sok múzeumban járhattál, mert oda rendszerint tilos táskát bevinni. Ritka kivétel az, ahová lehet.
2017. okt. 24. 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

#3 az 1-es értelemszerűen nem galériáról beszélt, hanem repülőmúzeumokról általában, nem kell rögtön lehülyézni.

nyugodtan be lehet vinni, kérdező, csak ha reptérlátogatásra is mentek, akkor átnézik.

2017. nov. 4. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!