Két munkahely hívott be egy napra...mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Az egyiknél tudom a fizetést és mindent is elmondtak telefonba és ha sikeres az interjú egyből fel is vesznek viszont aznapra mennem kellene másik helyre is ami szintén érdekel de nem mondtak fizetést. Persze benne van a pakliban hogy az első helyre nem vesznek fel de ha még is akkor mondhatom azt nekik hogy mielőtt aláírom szeretném meghallgatni a másik cég ajánlását?nov. 20. 15:40
1/7 anonim válasza:
"Persze benne van a pakliban hogy az első helyre nem vesznek fel de ha még is akkor mondhatom azt nekik hogy mielőtt aláírom szeretném meghallgatni a másik cég ajánlását?"
Nincs torvenyileg szabalyozva, hogy mit mondhatsz, azt mondasz, amit akarsz.
2/7 anonim válasza:
Ott helyben az interjú végén, nem fognak aláíratni semmit. Valószínűleg választ sem kapsz még. Szóval ha nem fedi egymást időben a két interjú, teljes nyugalommal el tudsz menni mindkettőre.
3/7 A kérdező kommentje:
De bizony a bmw szerződést ad.
nov. 20. 15:57
4/7 anonim válasza:
Hát én tuti nem írnék alá semmit análkül, hogy lenne időm normálisan átnézni. De nem értem, ők akkor meg se akarják hallgatni a többi jelentkezőt, ha szerződést tolnak eléd egyből?
5/7 anonim válasza:
Én meg mondanám nekik kérsz pár nap gondolkodási időt a szerződés aláírása előtt.
6/7 anonim válasza:
Ha az elsö helyen azt mondják, felvennének, a szerzödést elkéred, megmondod, otthon át akarod alaposan olvasni, végiggondolni, mielött aláírod. (Egyébként minden esetben ez lenne a normális hozzáállás, olyasmit nem szabad aláírni, amit nem olvastál végig, a kis betüs részeket is!)
A második helyen meg meglátod.
7/7 anonim válasza:
Kizárt, hogy azonnal szerződjenek, egyébként meg van próbaidő, ami alatt indoklás nélkül felmondhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!