Valóban elkezdték megszűntetni a cégek a home officet?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy a nagy vállalatok elkezdték megszűntetni a home office/hibrid munkarendeket. Mi lehet ennek az oka, miért jó ez nekik? Így akarják az emberekkel éreztetni, hogy modern rabszolgák vagyunk? Sose fogom megérteni, mivel az irodai munkák 99%-a végezhető lenne otthonról, ennyire micromanagelni akarnak a managerek?ma 08:44
2/7 anonim válasza:
Nálunk erről még szó sem esett, remélem nem is lesz. Semmi nem indokolná, mivel ha irodázunk, akkor is online vannak a megbeszélések, mivel mindenki másik irodában van (pl valaki Indiában, Amerikában, Debrecenben stb) Semmi előnye nincs így az irodázásnam
3/7 anonim válasza:
Nem hallottam meg ilyenről tudsz linkelni pár céget ahol ez volt? Előre is nagyon koszonom!
4/7 anonim válasza:
Pároméknál a full home office szűnt meg, és heti legalább egyszer kötelező bejárni. De tömeges és teljes HO megszüntetésről nem hallottam én sem.
6/7 anonim válasza:
Ott megy ez ahol leépítést akarnak végkielégítés nélkül.
Ezzel sokan fel fognak mondani maguktól.
7/7 anonim válasza:
Mondjanak fel. És? Majd megy helyettük más. Az ilyen naplopókat én meg sem várnám míg felmondanak, én rúgnám ki az összeset!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!