Fogorvosi diplomával egyéb munkakör?
Találtál valamit? :D
En is hasonló cipőben járok. Orvoslatogato nem szeretnek lenni, de mást nem talaltam. Arra jutottam, hogy gyakorlatilag semmire nem jo ezen kívül a diplomank.
Volt csoporttarsaim kozul van, aki spinning edző lett, van, aki grafikus, van, aki meg esküvőszervező. Dehat ezeknek nyilvan semmi köze a fogorovosi diplomahoz.
Engem az egészségügyi vonal érdekelne, de én sem szeretnék fogorvosként tovább dolgozni.
Esetleg Szegeden végeztél te is és kiegtel már akkor, mielott befejzted volna? :D
nem Szegedre jártam, valószínű inkább alkati dolog, minthogy a helyszínhez kötődne :)
és nem, nem jutottam előrébb a témában sajnos...
Szegeden tök magas a kiégés aránya, már a diploma átvételének pillanatában is. Dolgoznak rajta előszeretettel az oktatók az egyetemi éveid alatt, hogy meglegyen...
Én nehezen hiszem el, hogy országos szinten is a végzett emberek 25%-a már a diploma átvételekor a B opción gobdolkozik. Pedig az általam ismert 2-3 évfolyamon kb. ez volt az arány. 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!