Közgazdász diplomával, az alábbi tapasztalattal milyen munkaköröket érdemes pályáznom?
Mivan?! Hol adnak bruttó 400-at, és milyen diplomára? Feltételezem vidéki cég. Valami kis kontextust adjál kérlek, nem akarom előadni magam, de ez már tényleg vérlázítóan kevés.
A juniorok bérek a budapesti multiknál most olyan 600-700 br körül vannak, viszont ehhez elvárnak egy magasabb Excel tudást.
Igazából mihez értesz, és mi érdekel?
Reporting? Controlling? Risk? Business Analyst? Bank? Bef bank ssc? Olajcégek?
2-es, sajnos ki kell ábrándítsalak, de vidéken kb. ennyi a fizetése még a diplomás embereknek is. Nem véletlenül akarják az emberek azt, hogy Pesten legyenek alkalmazva, de home office-ban. Nem azért, mert lusták dolgozni, hanem azért, mert vidékről napi szinten bejárni nem lehet Pestre. Oda költözni megint nem túl kellemes, undorító az a város, és már nem nagyon bír el több embert.
Én hasonló cipőben járok, most adtam be 10 db jelentkezést pesti cégekhez, de elég szkeptikus vagyok, hogy mit szólnak majd a home office igényemhez.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, vidéken kb. ennyi, és még így is általában túljelentkezés van.
Szórj szét sok életrajzot, amit szerinted a végzettséged szerint meg tudsz tanulni és kérik a tárgyalási szintű angolt. Vidéken még mindig versenyelőnynek számít. Hátha amiatt felvesznek. Vagy költözz Pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!