Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki valamilyen...

Van itt olyan, aki valamilyen oknál fogva - akár önerőből vett, vagy örökölt lakást /házat bármit - akár nem is 1 hanem több ingatlanja van, amit ki tud adni és emiatt mondjuk nem is kell dolgoznia vagy sokkal kevesebbet dolgozik?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen itthon?

Lehetséges "így" élni /esetleg megéldegélni?

nov. 13. 23:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van olyan, nem én, de több ilyen embert ismerek: több kiadott lakás, üzlethelyiség, és nem kell már dolgozniuk. Megjegyzem: mindnek örökségből lett.
nov. 16. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 milyen idősek az ismerőseid és mit dolgoztak azelőtt ? Gondolom, ha örököltek akkor 50+-osak lehetnek.
nov. 19. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Nekem is van ilyen ismerősöm, nem is egy. Egyik se 50 +, hanem 40-esek és építőiparban futottak be és a felhalmozott pénzt elkezdték lakásokba fektetni, amikor elindult a CSOK bumm. Van gázszerelő, vagy épp ablakos ismerősöm is , aki szintén, de ők nem jutottak 3-4 lakásnál tovább, mert annyira elmentek az árak az utolsó években, hogy annyi bevételük már nekik se volt, hogy gyorsan vegyenek még pár lakást, mielőtt iszonyat elszálltak az árak. Meg tegyük hozzá, ha ti is benne voltatok a lakáspiaci folyamatokban pár éve, akkor kb egymásra licitáltak, főleg jó helyen lévő lakásokra, nem volt egyszerű x lakást megszerezni se, mert 5-6 ember licitált és tolta fel az árat... Lakóparkokban meg volt aki egyben megvettem 8-10 lakást is... Nekünk 4 lakás van, emlékszem volt amit csak haveri alapon vagy meg se sikerült venni, mert piacra kikerült a lakás és 1 nap alatt már 20-an jelentkeztek rá, majd addig tolták az árat, hogy az eladó inkább nem adta el, hanem magas árom kiadta albinak...
nov. 19. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 4 lakást adsz ki munka mellett vagy helyett? Nincs túl sok nyűg velük? Nekem 2 kiadó van, most jön a következő, de nem tudom, hogy jó döntés lesz vagy sem.
nov. 19. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14: Munka mellett. Hála istennek nincs velük nyűg, inkább kiadni volt nyűg, nagyon sokan jelentkeztek mindegyikre, amikor hirdettük és idő megtalálni a jó bérlőt.. van aki csak szórakozik, nézeget, van akiről látod, hogy őt inkább ne, és van aki időben fizet meg nem célja lelakni a lakást. Nekünk minden bérlő ilyen.
nov. 19. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért lennének 50+-osok? 27 éves a srác, akiről tudok, a szülei meghaltak 60 éves korukban, a nagyszülök 80ban...Örökölt ennyi. A srác valami fizikai melós volt, semmi extra, ő nem volt gazdag, a szülőknek, nagyszülőknek volt ez-az.
nov. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!