Milyen esélyeim lesznek így állást találni?
Figyelt kérdés
Személyes okokból kifolyólag ott kellett hagynom a sulit, és csak most tudtam visszamenni. 29 éves leszek mire meglesz az érettségim. Szeretnék még azután egyetemre is menni, viszont ezalatt szeretnék dolgozni is.
A probléma az, hogy tapasztalattal sem rendelkezem. Angol nyelvvizsgám van, ha esetleg az számít. Ilyen egyszerűbb, pl. asszisztens állásra gondoltam, viszont olyan helyre is ha van olyan jelentkező, akinek van némi tapasztalata, én kuka vagyok.
nov. 12. 07:55
2/6 anonim válasza:
25+ évesen érettségi és munkatapasztalat nélkül? Hogyha nem válogatsz akkor lehet munkád, de normális, jól fizető viszont nem fogsz találni, hacsak nincs jó ismerős.
5/6 A kérdező kommentje:
2#
Akkor keresnék munkát, ha már meglesz az érettségim.
nov. 12. 18:16
6/6 anonim válasza:
Az érettségi nem ér semmit...már bocs. De ha nincs akkor lehúzhatod magad a WCn a társadalom felfogása szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!