Milyen esélyeim vannak munkát találni ha felköltözök Bp-re?
Vidéken élek, három hónapja keresek munkát, marketing és grafikai területen dolgoztam eddig. Azt sem bánom, ha nem a szakmámban találok valamit, pl vendéglátásban is szívesen dolgoznék átmenetileg. Benne vagyok csoportokban és szoktam látni, hogy folyamatosan posztolnak és keresnek pultosokat stb.
Nagy tapasztalatom nincs benne, de folyékonyan beszélek angolul. Csak azért élek vidéken, mert még nem költöztem el itthonról, de már eléggé el vagyok keseredve, hogy 3 hónapja aktívan keresek munkát és semmi.
Azt sem várom, hogy ha felköltözök a fővárosba rögtön legyen valami szakmába vágó, de hátha el tudnék helyezkedni átmenetileg bármiben. Esetleg tippek?
3: Kit kerestek?
És hogyan szoktatok keresni?
5: Ezt a 49 embert mind ti keresitek?
Én egyiket se tudom, hogy micsoda, szóval ha nem magyarul van írva, ki nem bírom találni, mik ezek a munkák.
"Én egyiket se tudom, hogy micsoda, szóval ha nem magyarul van írva, ki nem bírom találni, mik ezek a munkák"
Mert gondolom ha a Data Analyst pozíciót úgy hirdetnék meg hogy Adatelemző akkor egyből jelentkeznél rá mert gondolom van szakirányú egyetemi végzettséged és a munka elvégzéséhez szükséges kompetenciák birtokában állsz beleértve a tárgyalóképes angol nyelvtudást... csak az a fránya pozició megnevezés az egyetlen baj ugye?
Mondjuk a marketing területet annyira nem ismerem, de csomó helyen pont a nyelvismeret a szűk keresztmetszet.
SSC-be könnyű bekerülni, azért csak jobb mint vendéglátózni. Szerintem nyugodtan elkezdhetsz vidékről is keresni bp-i állásokat, az első interjú gyakran eleve online, de ha nem is az lenne, könnyen lehet hogy hajlandóak rá, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!