Nagyon elegem van a munkahelyemből, ahol másfél éve vagyok. Fárasztó, nem érzem ott jól magam. Viszont kilépni nem merek valamiért, mert félek, hogy mit fognak szólni. Viszont már egyre inkább nem bírom. Hogy mondjak fel?
Figyelt kérdés
nov. 5. 20:57
3/11 anonim válasza:
Ki mit fog szólni? Én jobban tartanék attól, hogy hol, mikor és mi lesz a következő munkahelyem.
4/11 anonim válasza:
Toltesz egy formanyomtatvanyt kitoltod es leadod. Elotte meg nem art ha keresel masik melot
5/11 anonim válasza:
Állásinterjúzol máshová, amint felvesznek, beadod a felmondást.
6/11 anonim válasza:
Miért? Ki a tökömök ők neked, hogy tarts az egyéni véleményüktől?
Csak idegen emberek, akiket kollegáknak
8/11 anonim válasza:
Majd a sirodra ez lesz felvèsve, amit most szóltak.
Így teljesen megèrtem, hogy tartasz a vèlemènyüktől.
9/11 anonim válasza:
Neked mostmár így kell leèld a hátralevo eletedet, ezen a munkahelyen, mert mindennel jobban kell vigyaznod azzal, hogy mit szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!