Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megeri beallni 28 evesen...

Megeri beallni 28 evesen gyakornoknak (fizetes nelkuli) tobb mint egy evig egy allas miatt?

Figyelt kérdés

Kulfoldon vegeztem orvosi egyetemet es mindenhol kernek minimum 1 eves tapasztalatot. Tavaly vegeztem, viszont mivel nem kaptam allast es allami helyre nagyon nehezen lehet bejutni elvallaltam egy asszisztensi munkat. Most kaptam egy lehetoseg, miszerint ha ledolgozok egy orvos mellett 15 honapot ingyen (mivel nincs szabad hely, csak onkentesnek tudnak felvenni es igy meglesz az 1 eves kert tapasztalat is az ido letelte utan), utana fel tudnak venni annak az orvosnak a helyebe, mivel o megy nyugdijba. A gond ott van, hogy szerzodes szerint csak akkor kapom meg a papirt arrol, hogy tenylegesen ott tanultam/dolgoztam ha lejar a 15 honap + koteles vagyok minimum 1 evet utana ott dolgozni (a minimalis lehetseges fizetes szerepel a szerzodesben).

Mar 28 eves vagyok es szeretnek vegre onallo lenni, a ferjem segit es mellettem van, viszont en rosszul erzem magam, hogy minden koltseg ra marad.

nov. 4. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a semminél mindenképp jobb. És ezalatt az idő alatt is kereshetsz állást.
nov. 4. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen megéri.

Közben elkezdenék rezidensként munkát keresni.

nov. 5. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Nalunk evente egyszer van versenyvizsga rezidensi allasra. Ez 2 het mulva esedekes. Arra gondoltam, hogy ha nem sikerul bejutni iden a kepzesre, akkor fogadjam el az ajanlatot es esetleg tartsak felkeszito orakat biologiabol erettsegizoknek.
nov. 5. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Magan uton a rezidensi kepzes nagyon draga, en kene fizessek ahhoz hogy dolgozni tudjak. Allami uton pedig 200 jelentkezore jut kb 40 hely es sokan mar a masodik szakosodas miatt jelentkeznek igy nekik elonyuk van (tudas es tapasztalat teren).
nov. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!