Megeri beallni 28 evesen gyakornoknak (fizetes nelkuli) tobb mint egy evig egy allas miatt?
Kulfoldon vegeztem orvosi egyetemet es mindenhol kernek minimum 1 eves tapasztalatot. Tavaly vegeztem, viszont mivel nem kaptam allast es allami helyre nagyon nehezen lehet bejutni elvallaltam egy asszisztensi munkat. Most kaptam egy lehetoseg, miszerint ha ledolgozok egy orvos mellett 15 honapot ingyen (mivel nincs szabad hely, csak onkentesnek tudnak felvenni es igy meglesz az 1 eves kert tapasztalat is az ido letelte utan), utana fel tudnak venni annak az orvosnak a helyebe, mivel o megy nyugdijba. A gond ott van, hogy szerzodes szerint csak akkor kapom meg a papirt arrol, hogy tenylegesen ott tanultam/dolgoztam ha lejar a 15 honap + koteles vagyok minimum 1 evet utana ott dolgozni (a minimalis lehetseges fizetes szerepel a szerzodesben).
Mar 28 eves vagyok es szeretnek vegre onallo lenni, a ferjem segit es mellettem van, viszont en rosszul erzem magam, hogy minden koltseg ra marad.
Mindenképpen megéri.
Közben elkezdenék rezidensként munkát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!