Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha most tanulom, első féléves...

Ha most tanulom, első féléves hallgatóként az óvodapedagógus szakot, már el tudok helyezkedni óvodában gyakornokként? Gyakornoki fizetéssel?

Figyelt kérdés

szept. 19. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem.
szept. 19. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg hozzá a végzettséged, szóval nyilván nem.
szept. 19. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Most kezdtem az orvosi egyetemet. El tudok helyezkedni egy kórházban gyakornokként, gyakornoki fizetéssel?"

"Most kezdtem a jogi egyetemen. El tudok helyezkedni ügyvédbojtárként, gyakornoki fizetéssel?"

"Most kezdtem proginfó szakon. El tudok helyezkedni egy szoftverfejlesztő cégnél, gyakornoki fizetéssel?"

"Most kezdtem tanító-képzőn. El tudok helyezkedni egy iskolában, gyakornoki fizetéssel?"

szept. 19. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
#3 Óvónő, ne bonyolítsd túl.
szept. 19. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én első féléves vagyok jogi szakon. Biztos nem vennének fel gyakornoknak, hisz nem is tanultunk még kb semmit. Párom egy másodéves mérnök, ő már viszont kapott ajánlatot, és mehetne most is gyakornoknak.
szept. 20. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Papíron maximum pedagógiai asszisztensnek,de amilyen kevés a pedagógus...
szept. 21. 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Ahol hiány van ott felvesznek, papíron lehet dajka leszel, de amit tudsz, azt rád fogják bízni. Be kell menni érdeklődni.
szept. 22. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos nem!
jan. 20. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Vicces lenne
jan. 20. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Pedig felvehetnek, de nem óvónő leszel, nem is gyakornok, hanem dajka. Foglalkozást így nem tarthatsz, a pakolós-takarítós munkát végzed, de persze játszhatsz is a gyerekekkel - és a pedagógushiány miatt befoghatnak kb. minden másra, feladatlapot kitöltetni meg csigát rajzolni bárki tud.

Ahol kevés az óvónő örülni fognak, nyilván számítanak arra, hogy utána nyugdíjig ott is maradsz.

jan. 20. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!